Rozchod

Deset let zpátky byl vztah Jitky Čvančarové a Martina Hofmanna jedním z těch, které by strčily do kapsy i typickou italskou domácnost. Ona toužila po ryzí lásce a rodině, on se neudržel dívat jedním směrem a rád se bavil. A tak v roce 2009 přišel za velké mediální pozornosti bouřlivý rozchod.

Přišli si snad oba herci léčit před kameru doposud nezahojené rány a zahrát si na bývalé manžele? Ne, nic není tak horké, jak se na první pohled zdá. Ve filmu i před kamerou se potkali už několikrát, například ve hře Cyrano.

Láska ve StarDance

Jitka Čvančarová na muže ani lásku nezanevřela a v soutěži StarDance propadla čarovnému kouzlu svého tanečního partnera Petra Čadka. Vzali se a mají spolu dvě krásné děti, Elenu a Theodora. Jitka hraje, moderuje a ze všech sil podporuje různé charitativní projekty. Je neodmyslitelně spjatá s organizací Debra, která pomáhá lidem s nemocí motýlích křídel.

Když role sedne

Martin Hofmann je jako absolvent DAMU žádaným hercem, prošel divadlem Rokoko, Divadlem Radka Brzobohatého, Bez zábradlí a nekonvenčním Spolkem Kašpar. Má za sebou řadu zajímavých filmových rolí, které by málokdo dokázal ztvárnit tak osobitě jako on (včetně Luďana v Mostu!) - Perníková věž, Kdopak by se vlka bál nebo Hanele.