Lena Headey v domě z roku 1951 s pěti ložnicemi a 4 koupelnami nebydlí dlouho. Herečka se netají tím, že trpí úzkostmi a depresemi a zřejmě dům na vyhlášeném místě jejímu psychickému zdraví neprospívá, a tak prý přemýšlí, že se přesune někam do ústraní, kde nebude tak na očích svým fanouškům.

Tlak na představitele hlavních rolí jednoho z nejledovanějších seriálů současnosti je ohromný. Však také představitel Jona Snowa Kit Harington (32) skončil v léčebně: svádí boj se stresem i alkoholem. Kit prý velice špatně snáší pozornost, kterou díky seriálu Hry o trůny získal.

Lena Kathren Headey je anglická herečka známá svou rolí Sarah Connor v televizním seriálu Terminátor: Příběh Sáry Connorové nebo královnou Gorgo v 300: Bitva u Thermopyl či ve filmu The Red baron. Ovšem nejznámější její rolí je postava tak trochu zvrácené královny Cersei Lannister v seriálu Hra o trůny (Game of Thrones). Zajímavostí je, že její první rolí byla role ve filmu Vodní země z roku 1992, kterou dostala po zhlédnutí výstavy, kde upoutala pozornost castingového agenta. V této době ji bylo 19 let.