A pohádky je konec

Od samotného oznámení na sociálních sítích po konečný verdikt královny uběhlo několik dní. Harry sice doufal v zachování titulů i části královských povinností a patronátu nad několika organizacemi, ale jeho babička jim dala plnou svobodu. K dobru jsou jim jen vévodské tituly. Syn Archie se ale nedočkal.

Nemusí se účastnit důležitých akcí ani podporovat charitu. Vypadalo to, že má královna pro svého vnuka pochopení, ale i přes vřelá slova dokázala, že je přísná a ctí pravidla. Neprominula ani nákladnou a zdánlivě zbytečnou rekonstrukci sídla Frogmore Cottage, kterou od ní dostali jako svatební dar. Dva a půl milionu liber budou muset vrátit, aby se daňoví poplatníci, kteří výstřelek zaplatili, nebouřili.

Chci jen to nejlepší

V galerii najdete důkaz, že Meghan si na luxus potrpí. S obyčejnou nemovitostí o jedné koupelně a s nudným výhledem na polní cestu se nesmíří. Pro sebe, Harryho a syna Archieho vybrala rozlehlé sídlo v prominentní části Vancouveru. Dům působí velice vzdušně, dominují mu světlé barvy a nabízí dechberoucí výhled na oceán. Tam snad Meghan najde vytoužený klid před mediálními pijavicemi a Harry se bude soustředit na své mentální zdraví.

Nebude to mít daleko za kamarádkami do New Yorku, které po sňatku s princem hodila přes palubu, ani na soukromý ostrov své dobré známé Oprah Winfrey.

Ne vždycky si ale Meghan žila jako princezna. Dětství strávila s rodinou v řadovém domku. V Los Angeles si pořídila menší domek šikovně skrytý za ohromnými kaktusy. Poprvé si polepšila až se svým bývalým manželem Trevorem. Jako členka královské rodiny, dnes už také bývalá, netrpěla jen na luxusní módu, ale i nemovisti a designový interiér.