Armageddon

Bruce Willis ztrárnil desítky rolí, objevil se v akčních filmech i komediích. Nejblubší stopu po sobě zanechal v Armageddonu. Příběh, kde planetě Zemi zbývá pouhých osmnáct dnů do srážky s asteroidem o velikosti Texasu, sledoval celý svět se zatajeným dechem. Bylo nutné do něj navrtat výbušniny a odvrátit tak zkázu lidstva. Harry Stamper, kterého hraje právě Bruce Willis, se úkolu nakonec ujme a s lasery pracuje stejně opatrně jako neurochirurg se skalpelem. Konec filmu je všem dobře známý, ale málokdo čekal, že se velkofilm stane terčem mnoha parodií a hlavní hrdina odejde jako toulavý pes jen se Zlatou malinou.

Hercova kariéra už naštěstí jela na plné obrátky, a tak mu role naftaře neuškodila. Dva roky po premiéře ale čekal "armageddon" jeho manželství s Demi Moore. Věčné neshody se na červený koberec nehodily, a tak se hvězdný pár rozešel. Bruce Willis na charizma ulovil Emmu Heming, jeho bývalka si dušičku léčila u zajíčka Ashtona Kutchera.

Píše se rok 2019 a dávné sváry jsou zapomenuty. Společné dovolené, oslavy a návštěvy divadla v Brooklynu, kde exceluje jejich dcera, jsou na denním pořádku.

Pětkrát a dost

Během dvou manželství se stal Bruce pětkrát otcem a pokaždé se radoval z holčičky. V době, kdy se věk rodičů žene směrem vzhůru, není vyloučeno, že se se svou druhou ženou pokusí "prokletí" zlomit a zadělají na chlapce.

Ráj na zemi

Téměř dvacet let zveleboval Bruce Willis rozlehlé sídlo v Karibiku. Dům, který stylem skvěle zapadá do místní architektury, oplývá nenuceným šarmem a zároveň dýchá luxusem z každého koutu. Světlé barvy navodí pocit pohody, venkovní sprcha, vysoké postele s nebesy a bazén s terasou vybízí k odpočinku. Soukromá pláž a oceán jsou na dosah. Máte-li po kapsách 750 milionů korun nazbyt, nezbývá než vám tiše závidět!