Půl třetí ráno je pro mnohé hodinou přímo vražednou. Nejenže je ještě tma i v letním období, je to zároveň i doba, kdy se člověku trpícímu nespavostí obvykle konečně podaří usnout, zatímco lidé, co se spaním problémy nemají, v tuto hodinu spí spánkem nejtvrdším. Někdo má ale biologický režim nastavený jinak. Třeba hollywoodský svalovec Mark Wahlberg.

Jeho vypracované tělo není zadarmo. Jen ranní rozcvička mu zabere 95 minut. Pokud ji má stihnout spolu se snídaní předtím, než vypraví děti do školy, musí si pochopitelně přivstat. Wahlberg se ale také poránu půl hodiny modlí a po tréninku se potřebuje osprchovat. Budíček si proto stanovil už na půl třetí ráno.

Wahlbergův denní rozvrh údajně vypadá přibližně takto:

2:30 - modlitba
3:15 - snídaně a trénink
5:30 - doplnění živin po tréninku proteinovým nápojem
6:00 - sprcha
7:30 - golf
8:00 - svačina
9:30 - kryoterapie
11:00 - pracovní, případně rodinné povinnosti
13:00 - oběd
15:00 - vyzvednutí dětí ze školy
16:00 - trénink
17:00 - sprcha
17:30 - večeře
19:30 - večerka, čas jít do postele

Uvedený rozvrh je trochu zavádějící, protože to vypadá, jako by se Wahlberg ráno sprchoval hodinu a půl. Sám herec později přiznal, že ranní sprcha mu zabere pouhých 5 až 7 minut, už ale blíže nepopsal, co v době mezi sprchováním a odchodem na golf dělá. Můžeme se jen domyslet, že možná připravuje snídani dětem a veze je do školy. Děti má se svou partnerkou čtyři, takže to dá určitě zabrat.

Pokud herec skutečně usne přesně ve stanovených 19:30, naspí denně 7 hodin. Televizní show v hlavním vysílacím čase po osmé hodině večerní zřejmě nikdy nezhlédne, očividně mu to ale nevadí.