Georgia svým narozením změnila rodičům život o něco více, než jak by ho změnilo normální zdravé miminko. Vyžadovala zvláštní péči a v pěti měsících se musela podrobit operaci srdce. Její maminka Rubia dala výpověď v práci, aby se jí mohla věnovat naplno.

"Hrály jsme si spolu, tancovaly, zpívaly, snažila jsem se ji co nejvíce stimulovat. Výsledek je dneska znát," říká hrdě Rubia, která dceru odmítla umístit do ústavu a místo toho se jí snažila začlenit do normální společnosti.

Georgia přesto během dětství vystřídala několik škol, protože měla potíže jak s učením, tak s dětským kolektivem. Mezi spolužáky nezapadala, setkávala se s šikanou.

Když jí bylo 12 let, maminka se rozhodla zveřejnit na Facebooku její fotografii, aby oslovila rodiče podobně postižených dětí a ukázala jim, že i dívka s Downovým syndromem může růst do krásy. Pod snímkem se okamžitě objevilo přes tisíc "lajků" a Georgina popularita zvolna odstartovala.

Za nějakou dobu se Rubii ozvaly modelingové agentury, které její dceři nabídly zajímavé smlouvy. Georgia se tak stala modelkou, jejíž jméno dnes zná celá Brazílie.

"Ve škole se s ní nikdo nebavil, a teď má okolo sebe najednou hloučky holek, které se jí vyptávají na práci a na oblečení, co předvádí. Zvedlo jí to sebevědomí, lidí ji začali brát jako normálního člověka," uvedla maminka.

Georgia se díky svému inspirativnímu příběhu podívala i do světa. Coby jedna z nominovaných osobností na Global Social Awards zavítala na konci května do Prahy, kde se konalo slavnostní vyhlášení vítězů. Ve své kategorii "Rising Star" sice nevyhrála, ale už jen účast ji utvrdila v přesvědčení, že se před ní rýsuje slibná kariéra.