Změna směru

Benjamínek Blake Lively se snažila ambice, které měli její čtyři starší sourozenci, potlačit a snila o studiu na Stanfordově univerzitě. Své rozhodnutí změnila ve chvíli, kdy vyhrála školní konkurz do filmu Sesterstvo putovních kalhot. I když šlo o béčkový film, získala cennou nominaci na Teen Choice Award a do hereckého kumštu se nadobro zamilovala.

Ke hvězdám

V roce 2007 přišel zlom a byla vybrána do úspěšného seriálu Gossip Girl. Role Sereny van der Woodsen se zhostila dokonale a dostala se do povědomí Hollywoodu. Vedle slavnějších kolegyň Taylor Momsen a Leighton Meester vyrostla a nabídky na role se začaly hrnout. Přelomová byla ta z roku 2011 do filmu Green Lantern, kde potkala svou životní lásku a Ryan Reynolds nedokázal její kráse odolat. Zahořeli k sobě tak silnými city, že už pouhý rok od seznámení se konala svatba. Kýč hodný Hollywoodu!

Ti dva si sedli!

Ryan Reynolds je čím dál obsazovanější, nepřebírá a pokouší se pokořit různé žánry - Světlušky v zahradě, Zabiják a Bodyguard, Deadpool, Dáma ve zlatém, Croodsovi nebo Detektiv Pikachu. Blake nemá na svém kontě tolik úspěšných zářezů jako její muž, ale mimo herectví boduje i na poli módy. Získala kontrakt s Chanelem i kosmetickou společností L´oréal, pravidelně se umisťuje na předních příčkách žebříčku nejkrásnějších lidí světa a svým neotřelým pojetím módy je inspirací pro miliony žen.

Po svém

Rodiče malé James a Inez mají jedno společné - humor. To dokázal Ryan v těchto dnech, když své ženě prostřednictvím sociálních sítí neposlal jen obyčejné blahopřání k narozeninám s vyznáním těch nejhlubších citů po vzoru svých kolegů, ale vybral společné fotografie, kde není Blake v té nejlepší kondici. Jednou sedí v drátěném "kotci", jindy má dvě brady, kruhy pod očima a opilecký výraz, pak se pro jistotu ani nevešla do záběru. Někdo by se urazil, ale Blake ví, že je to kouzelné vyznání lásky, protože má muže, který ji zbožňuje každý den - jako ženu vamp i unavenou mámu.

Už brzy rozšíří svůj rodinný tým o třetího špunta. Blake se teď před veřejností skrývá, ale nedávno byla spatřena na nákupu s dcerami. Třetí těhotenství ji tak změnilo, že mohla vyrazit bez ochranky, nikdo ji totiž na ulici nepoznával. Inu, podívejte se do galerie a posuďte sami.