Ke hvězdám

Narodila se v roce 1988 a měla velké plány. Přihlásila se ke studiu na univerzitě, ale když zjistila, kolik je na to potřeba peněz, začala si přivydělávat. Zkoušela to v McDonaldu a jako servírka v Hooters, nakonec ale zakotvila v nočním klubu v Miami, kde předváděla žhavá striptýzová čísla. Tancování po nocích ji ale hodně vyčerpávalo, a tak se musela rozhodnout. Dala sbohem studiu i titulům a zaměřila se na svou kariéru tanečnice a modelky. Oproti jiným dívkám byla Chyna díky svému exotickému vzhledu vždy mnohem žádanější. Toho dokázala naplno využít a mezi skutečné celebrity se poprvé vyšvihla v roce 2010, když se objevila v klipu rappera Drakea k hitu "Miss Me". O rok později už spojila práci s láskou. Začala spolupracovat s rapperem Tygou a v roce 2012 se jim narodil syn King Cairo Stevenson. Dva roky pohody ale jako blesk z čistého nebe utnulo zjištění, že je zpěvák Chyně nevěrný s nejmladší členkou slavného klanu a dolarovou miliardářkou Kylie Jenner.

Nebudu stranou

Blac Chyna neváhala a sekla přímo do živého. Poblouznila jediného syna Kris Jenner Roba a vmísila se do jedné z nejsledovanějších rodin světa. Zatímco jeho sestry trnuly hrůzou, kolik pozornosti jim bratrova nová známost sebere, Rob byl jako smyslů zbavený a pro svou lásku dělal psí kusy. Seznámili se v lednu roku 2016 a v listopadu už přišla na svět dcera Drem Renée. Blac Chyna se nechala vydržovat a z rodinného dědictví poctivě ukrajovala. Měsíčně projedla téměř 300 tisíc korun! Porodem započala řada rozchodů a usmíření, vše za velké pozornosti médií a propírání na sociálních sítích. Jejich spory vygradovaly žárlivou scénou a uveřejněním Chyniných nahých fotek na Instagram a Twitter. Soud rozhodl ve prospěch bývalé striptérky a Rob málem přišel o svou lásku i dceru. Naštěstí už oba vychladli a emoce drží na uzdě.

Sama za sebe

Blac Chyna je velkou fanynkou plastických operací a silikonových implantátů. Ty, které si nechala voperovat do svého pozadí, jí ale udělaly medvědí službu. Je označovaná jako dívka s nejošklivějším zadkem. To je v konkurenci sester Kardashianových, které jsou ženskými tvary proslulé, na škodu.

Krása je ale otázkou vkusu a preferencí. Na poli obchodu a podnikání Chyna boduje. V době největších kotrmelců v osobním životě dokázala založit vlastní kosmetickou značku Lashed by Blac Chyna a otevřít kosmetický salón Encino přímo v Los Angeles.

Město andělů je i dnes jejím domovem. Na ulici ji nepřehlédnete, ať díky rozměrnému pozadí, výraznému líčení nebo extravagantnímu stylu oblékání, ale při zařizování domu se držela zpátky a vsadila na umírněnou kombinaci bílé a šedé. Inspirujte se v galeri!