Báru Polákovou jste mohli sledovat už před lety jako herečku v seriálu Dokonalý svět, kde si zahrála drbnu z redakce módního časopisu. Nikdo však tenkrát netušil, že s postupem let si vezme jednoho z našich nejoblíbenějších herců a stane se vyhledávanou herečkou i zpěvačkou.

Díky svému partnerovi se dostala mezi první ligu a konečně začala být vidět. Všímali si jí lidé z filmové i televizní branže. Role se začaly jen hrnout a ona si mohla začít vybírat.

„Dříve jsem se sebou bojovala a myslela si, že jsem špatná, ale teď vím, že to jsem prostě já. Svou práci mám ráda a jsem zvyklá ji dělat na více než maximum. A dokud je to možné, vše vylepšovat do dokonalosti,“ prozradila iDNES.cz Poláková.

Průměrná herečka bez vkusu

Natočila i několik písní, které se staly hity. Za zmínku stojí určitě Kráva nebo Nafrněná. Tehdy využila svých konexí a v klipu si zahrálo tolik slavných osobností, že by bylo s podivem, kdyby se píseň nestala oblíbenou.

Nutno však podotknout, že Bára zapracovala také na svém vzhledu. Nejenže se po několika nepodařených typech účesů našla v krátkých vlasech, které jí sluší, ale také v módě propadla alternativnímu a jedinečnému stylu, který jí sedí.

Nyní má i svou módní značku a pracuje na nové kolekci. Jde o limitku, kterou mohou mít jen někteří z vás. Bára si zakládá na tom, že oblečení je šité v Česku a z tuzemských látek.

Manželství v krizi?

Maminka dvou dcer a manželka muže, který o sebe příliš nedbá a má raději dobrodružství a adrenalin, se stala během chvíle dokonce módní ikonou.

V poslední době se ale proslýchalo, že pár je od sebe a žije odděleně. Na Liškově Instagramu se dokonce objevila fotka, na které se žení s jinou ženou. Nakonec šlo naštěstí jen o fotografii z natáčení seriálu Prázdniny, kde Liška hraje.

Je ale pravda, že v loňském roce je načapali reportéři Blesku, kteří odhalili, že herec minimálně dvě noci nespal doma. Zda už je krize zažehnána, nebo ne, se můžeme jen dohadovat. Společnou fotku však pár nedal na sociální sítě dlouhé měsíce.