Umím si představit, jak si ženská kupuje parfém nebo kabelku. Motorka se vybírá taky podle barvy a vůně?

Jistě a stejně precizně. Některé ženy prý po čtyřicítce začnou nosit minisukně, křiklavě zářivé barvy, sexy prádélko, já jsem skončila u toho, že chci novou motorku. Tu samou kubaturu, v podstavě stejný typ, ovšem bílou, s bílým kufříkem! No a aby ta ženská ve mně stoprocentně vykvetla, bude asi následovat i bílá bundička.

To jsem netušila, že motorka může být i parádivá záležitost.

Já taky ne. Dřív jsem byla totální praktik, řešila jsem jen, abych dojela, kam potřebuju. Teď poprvé jsem si dopřála navrch velkou radost.

Kam vyrazíte na slavnostní start?

Do práce, praktický účel mých jízd zůstává… Jinak Martin (Trnavský, její partner - pozn. red.) má taky papíry na velkou motorku, takže když nám náhodou vznikne volné okýnko, vyjíždíme o víkendu ven, říkáme tomu na „Přípražsko“, to jsou trasy z Modřan směr Slapy, Měchenice a okolí… Pravidelně se přeme o to, kdo bude řídit. Ale jelikož už se učím být dámou i na motorce, tak ho řídit nechám. (směje se)

V Plzni začínala vaše maminka Jana Hlaváčová, tatínek Luděk Munzar před pár týdny držel v ruce Thálii za obrovských ovací vestoje… Dlouho jste se partnerství se slavnými rodiči bránila. Jak dnes?

Už je to jinak, je mi čtyřicet. Teď Martina (Trnavského) napadlo, že pořad Dobré jitro, v němž je tátův průvodce novinář a básník František Novotný, má hodně dobrý ohlas, tak by bylo fajn, vytvořit komponovaný večer na jevišti. Tatínek se necukal, což je prima, podoba toho nápadu teprve vzniká. Já bych měla zpívat – možná dobové písničky, možná náladovky.

To budete na jevišti s tátou partneřit poprvé?

Jo, ale přidejte tam uvozovky. Do dialogů zasahovat nebudu. Jsem vděčná, že budu moci z portálu poslouchat ty dva pány, kteří mají něco nažito. To jsou taky nejhezčí chvíle, které si s Terezkou z dětství pamatujeme, když se táta pustil do vyprávění.