Vkus nebo peníze?

Krémové šaty se zlatým zdobením, které oblékla během cesty po Malajsii před osmi lety, jí padly jako ulité. Tři porody se na jejím těle téměř nepodepsaly. V záplavě těch, které daly přednost tmavým odstínům, doslova zářila.

O tom, že ne každá členka královské rodiny má vkus, se můžete přesvědčit na konci bohaté galerie.

Jen černá to může být

Černá barva zakryje nedostatky a pár kilogramů navíc, černá se nejlépe kombinuje, černá sluší každému věku, černou zkrátka nikdy nic nezkazíte. Je to pravda, ale je třeba dodržet jedno pravidlo, jehož porušení zmaří všechny snahy.

Nekombinujte nesourodé materiály a dbejte na jejich kvalitu.

Satén, samet, pletenina, lehký úplet, manšestr, brokát, tyl. Obléknout se do jednobarevného monolitu nestačí. Saténová sukně a huňatý svetr nebo laciný úplet se k sobě nehodí. Vždycky musíte volit tak, aby spolu materiály o pozornost nesoupeřily, ale příjemně se doplňovaly.

  • Plisovaná sukně a jemný svetřík z merina
  • Jednoduché džíny (černé) a lehká košile z popelínu
  • Pletený komplet sukně a crop topu

Ve stínu

Během udílení cen BAFTA se na červeném koberci objevila spousta zajímavých modelů. Královnou byla Emilia Clarke (33), která zvolila šaty jednoduchého střihu s nápadným zdobením. Notnou dávku odvahy prokázala Margot Robbie (29) a s doplňky si pohrála Olivia Colman (46). Projděte galerii a inspirujte se.