Hrdinka dvou Deníků princezny tak potvrdila, že nejvíc ji teď těší život po boku milovaného muže.

Loni v listopadu ohlásila dvojice zasnoubení a Anne se nechala slyšet: „Adam totálně zruinoval všechny mé plány na singl život! Úplně jsem se do něho zbláznila. On má všechno, co má partner mít."

Jak překonat maléry

Když se před čtyřmi lety seznámili, měla krásná herečka k nadšení daleko. Léčila se z nešťastné lásky, kterou však nepohřbila nevěra, jak bývá zvykem. Její italský přítel Raffaello Follieri skončil za mřížemi, protože měl na svědomí zpronevěru financí, jež vyloudil z důvěřivých klientů, navíc internetové podvody a praní špinavých peněz. Anne si užívala luxusu, aniž tušila, odkud pochází.

Agresivní feťačku si zahrála v roce 2008 v nezávislém snímku Rachel se vdává a získala nominaci na Oscara. Velkou diváckou oblibu jí však nadále přinášejí atraktivní tituly jako Alenka v říši divů či trhák Ďábel nosí Pradu, v němž nejen podle scénáře, ale i před kamerou zdatně odolávala autoritě Meryl Streepové. Když se začal natáčet „nový Batman", byl mezi dámskými hvězdami o roli Kočičí ženy velký zájem.

Na úsudku „netopýřího muže", tedy britského herce Christiana Baleho, hodně záleželo, kdo roli dostane. Zvítězila Anne Hathaway. „Vzpomínám si, jak jsem se na první zkoušce obrátil na režiséra Christophera Nolana a řekl: Myslím, zeje to ono.' Všiml jsem si, že Anne má schopnost i ve scénách, kde není Kočičí žena, působit nesmírně reálně, v souladu s atmosférou filmu. A i když si pak oblékne kostým na sebe, nenechá se jím ovládat. To je důležité: musíte tohle zvládnout, abyste nepůsobili jako figurky z animovaných filmů. Vyzrát nad oblečením. Anne to dokázala," chválil partnerku před novináři.

Nejnovější rolí krásné herečky (a také výborné zpěvačky) je prostitutka Fantine, nešťastná matka malé Cosetty, ve filmovém přepisu muzikálu Bídníci. Kvůli věrohodnosti si nechala ostříhat své husté vlasy a zhubla během krátké doby 12 kg.

Po této drastické dietě už se ale znovu vrací k původní váze. Jak se nechali slyšet všímaví novináři, romantické svatební róbě prý její nádherné dlouhé vlasy přece jen scházely. Šťastný ženich však žádné výhrady neměl.