Je to už nějaký čas, co Anička vyletěla z rodinného hnízda. Podkrovním bytem s výhledem do širokého okolí si splnila svůj sen samostatného bydlení. Anička je velkou milovnicí zvířátek, což se projevilo i při zařizování interiéru bytu. Motivy zvířat se objevují nejen na stěnách, ale také na pár kouscích bytového textilu.

V bytě nechybí fotografie Aniččiných blízkých a spoustu květin, kterými se ráda obklopuje. Při zařizování bytu nezapomněla ani na své čtyřnohé spolubydlící, dvě kočičky, které mají v bytě rovněž své zázemí.

Z celého bytu je Anička pyšná na svou kuchyň, nejen proto, že ráda vaří a peče. Vybavila si ji podle svých představ, a i zde se projevil její typický rukopis. Lze si nepovšimnout i několika originálních kousků, které danému místu dominují. Třeba v kuchyni Anička zvolila za kuchyňskou linkou originální obklad, který jen tak někde neuvidíte. Z každého koutu bytu dýchá přátelská a klidná atmosféra.

Aničku, celým jménem Annu Julii Slováčkovou můžete nyní vidět například v Ordinaci v růžové zahradě. V roce 2016 se účastnila druhé řady televizní soutěže Tvoje tvář má známý hlas. Její profesní svět se točí zejména kolem muzikálů. Vidět ji můžete v divadle Hybernia nebo v divadle Kalich. Anička je velmi činorodá, studuje populární zpěv na Pražské konzervatoři a v budoucnu by chtěla studovat režii nebo scenáristiku na pražské FAMU, nebo herectví na DAMU. Se svou kapelou Aura chystá 12. prosince Vánoční koncert, na který si určitě zajděte.

Anička nyní prochází těžkým životním obdobím. Před nedávnem jí byla diagnostikována rakovina prsu. Myslí však stále pozitivně, vše zvládá a nepřestává pracovat, ba naopak je připravená ještě více zpívat, točit a moderovat než dosud, neboť práce ji naplňuje a drží v psychické pohodě. Držme sympatické a stále usměvavé Aničce palce k brzkému uzdravení!