Jsem blondýna a dělám v bulváru. Denně klopýtám na jehlách do redakce, abych se smečkou dalších krvelačných hyen vymyslela novou boudu na naše celebrity. Dnes pár slov k televizní anketě, která tak trochu ztrácí dech...

Překvapení? Asi těžko!

Už z nominací je jasné, že se na špici drží stále stejná jména. Navíc se dá očekávat, že v drtivé většině zabodují tváře Novy. Mám tipovat? Proč ne! Herečka roku Hana Maciuchová, Herec roku Rudolf Hrušínský, Osobnost televizní zábavy Martin Dejdar, Osobnost televizního zpravodajství Karel Voříšek, Zpěvák roku Karel Gott, Objev roku Martin Chodúr, Pořad roku Česko Slovenská SuperStar... A tak by šlo pokračovat. Jediné, co může být napínavé, je kategorie Zpěvačka roku, kterou loni překvapivě vyhrála Iveta Bartošová. Podle mě ale prvenství tentokrát neobhájí, a tak bude zase kralovat Lucka Bílá. Je to už tak trochu nuda, ne?

Bude za rok líp?

Loňské předávání cen TýTý také nebylo moc překvapivé (vyjma zmiňovaného vítězství Bartošové), ale netradičně velmi živé, hlavně díky Daliboru Gondíkovi, který večer skvěle moderoval. Letos se role konferenciéra ujal Karel Šíp a slavnostní předávání z pražského Divadla na Vinohradech vysílá po letech Česká televize, takže se dá očekávat dobrá, ale nijak převratná zábava. Jedinou slibnou novinkou v anketě TýTý je tak fakt, že se do ní letos poprvé zapojila další televizní stanice – TV Barrandov. Je to dobrý příslib, že by v budoucnu do trochu stojatých vod televizní ankety TýTý mohl konečně zavanout nový a svěží vítr v podobě nových pořadů a nových tváří. Je už to vážně potřeba! A co si myslíte vy, zajímá vás vůbec anketa TýTý?