Anna Slováčková se k rakovině od začátku snaží stavět čelem a být jiným mladým dívkám se stejnou diagnózou příkladem a inspirací, což se jí daří.

Dcera Dády Patrasové a Felixe Slováčka zvládá léčbu s úsměvem a její přístup je skutečně obdivuhodný. Zpěvačka už má za sebou to nejhorší, stále ale dochází na chemoterapie i ozařování.

I když Aničce občas nebývá nejlépe, přes to se rozhodla přidat do svého života i pravidelné cvičení, má totiž jasně danou motivaci.

Začala cvičit, motivací je hubnutí

"Do posilovny nechodím, protože se chci vyvarovat jakýkoliv nákaze, takže cvičím doma. Tam dělám jak kardio, tak posilování," prozradila Anna Slováčková v pořadu Showtime s tím, že aktuálně cvičí čtyři i pět dní v týdnu, aby se dostala zpátky do formy.

"Za tu nemoc jsem přibrala asi deset kilo, tak to potřebuju shodit a vrátit se zpátky do tý váhy, co jsem měla předtím," dodala odhodlaně zpěvačka.

"Nenechte se zmást. Možná zním silně, ale vevnitř jsem místy hodně rozbitá a dokážu probrečet celé hodiny i dny. Jen se chci naučit najít i v těch nejčernějších myšlenkách cestu, sílu, nádech," svěřila se Slováčková před pár dny fanouškům na svém Instagramu.

Ačkoliv ji ještě čekají některé nepříjemné procedury, přeci jen už má jeden veliký důvod k radosti!

Jedním z nepříjemných vedlejších efektů léčby rakoviny je pro pacienty ztráta vlasů. Přijít o korunku krásy nebylo jednoduché ani pro Aničku Slováčkovou, která se nyní raduje, jak rychle jí nové vlasy dorůstají.

"Už se na svoje dlouhý vlasy strašně těším a doufám, že narostou co nejrychleji alespoň do mikáda, abych je mohla zase dávat do culíku a tak," těší se zpěvačka na budoucí měsíce.