Bez podpatků ani ránu

Zatímco vévodkyně Kate si s radostí a zjevnou úlevou ráda odpočine od lodiček na vysokém podpatku a vymění je za klínky nebo elegantní mokasíny a tenisky, Meghan si v botech na jehlách doslova libuje a nevzdává se jich ani v těhotenství. Nosí jen ty z kůže a s pohodlnou stélkou, ale pro klenbu nohy představují i tak velkou zátěž. Prozatím se jí kolize vyhýbají, ale i kvůli bezpečí miminka a nastávající maminky by podle některých komentářů na sociálních sítích měla Meghan klesnout blíže k zemi. Nicméně, vévodkyni chůze na jehlách evidentně problém nedělá, a i když se váhou rostoucího bříška mění těžiště těla, chůze na vysokých podpatcích je pro ni příjemná.

Newyorská jízda

Se svými hereckými kolegyněmi a přítelkyněmi, které Meghan nechala za velkou louží, se setkala minulý týden během oslav k přírochodu miminka. Původní záměr, že akce proběhne v utajení, se nepodařil a špiclové byli vévodkyni neustále v patách. Se skupinkou blízkých kamarádek v čele se Serenou Williams tak prožila několik příjemných chvilek a nabrala síly na novou životní roli, další dlouhé měsíce reprezentace, společenských akcí a zahraničních cest. Upustila od prudce elegantního stylu, nasadila kšiltovku, propínací mikinu a vsadila na pohodlí.

Naposledy za hranice

Těhotenství Meghan oznámil královský pár těsně před odletem do Pacifiku, o pár měsíců později se téměř na samém konci vydali na zahraniční cestu do Maroka, kde vévodkyně ukazuje to nejlepší ze svého šatníku. V červených šatech od Diora vypadala jako maková panenka, v dlouhých šatech modré barvy zase jako vodní víla. Béžové šaty Meghan zahalovaly od hlavy až k patě, ale právem patří k tomu nejlepšímu, co kdy oblékla. Připomínala princezny z Pohádek tisíce a jedné noci.

Další módní inspiraci najdete v galerii.