Herečka Angelina Jolie právem patří mezi nejkrásnější ženy planety, otázkou však zůstává, zda to s péčí o zevnějšek nepřehání. Jednu dobu se dokonce šuškalo o tom, zda filmová Zloba netrpí anorexií. Když ji před časem zachytili fotografové při procházce ulicemi Kalifornie, měla Angelina obličej zakrytý šátkem a tělo schovala pod teplý kabát. Zvěsti o poruše příjmu potravy tak na nějakou dobu utichly. Teď však dost možná začnou nanovo.

Tentokrát totiž exmanželka Brada Pitta vyrazila na nákupy na Melrose Ave v Los Angeles a na pomoc si vzala i dcery Zaharu a Vivienne. Bílé šaty, které měla na sobě, ukázaly štíhlou postavu a na internetu se ihned objevily názory uživatelů. „Je strašně pohublá,” napsal podle Blesku jeden z komentujících. „Vypadá úplně jinak než posledně,” přidal se další.

Fanoušci tak mají o svůj idol opět strach. „Je to prostě královna! Pár kilo navíc by ji ale neuškodilo!” vyjádřil se k fotografii jeden z Angelininých obdivovatelů. „žasný Snad není nemocná,” přidal se další. Angelina je krásná žena a po celém světě má miliony fanoušků, je tedy více než jasné, že si velmi zakládá na péči o své tělo. Jestli to s hubnutím přehání, už je pak na individuálním posouzení.

Zato exmanžel herečky Brad Pitt, který dlouhá léta býval idolem dívčích srdcí a pyšnil se perfektně vypracovanou postavou, o sebe v poslední době podle všeho tolik nedbá. Začátek roku 2021 se rozhodl strávit v teple, a proto se vydal k moři do Karibiku. Při šnorchlování pak ukázal, že už není tak docela v kondici, kterou si léta udržoval.

Dlouhou dobu vystupovali jako ideální pár a jejich vztahu se vyhýbaly nejrůznější skandály. Manželství Brada Pitta a Angeliny Jolie je však dávno minulostí. Rozvod, který se táhnul několik dlouhých let, si však několik pikantností přece jen vyžádal. Důvodem rozpadu manželství prý bylo popíjení Brada Pitta i údajné hrubé chování k dětem. Jednoho dne tak Angelině došla trpělivost a rozhodla se manžela opustit.

Noví partneři jsou v jejich životech však podle všeho v nedohlednu. O novém nápadníkovi Angeliny není vidu ani slechu a Brad zkoušel štěstí v lásce s mladou modelkou Nicole Poturalski. Ani tam však nepochodil…