Muži a děti

V roce 2005 se Aňa Geislerová provdala za divadelního režiséra Zdeňka Janáčka. Narodil se jim syn Bruno Fidelio a dcera Stella Ginger. Všechno bylo zalité sluncem a hvězda slavné zrzky stoupala stále výš. Zničehonic se ale herečka sbalila a rodinu opustila. Klid našla v náruči milionáře Martina Shenara (55).

Neměli potřebu se skrývat a obráželi i ostře sledované akce, jako filmový festival v Karlových Varech. Herečka brzy otěhotněla a narodil se syn Max. Prakticky hned po té ale Geislerová oprášila vztahy se svým manželem a vrátila se k němu. Rozchod s boháčem proběhl v tichosti. Problém nastal ve chvíli, kdy se herečka rozhodla, že chce mít syna jen pro sebe, zažádala o výhradní péči a pokusila se vysoudit tučné výživné. Soud se postavil na stranu otce. Max je ve střídavé péči a alimenty zůstaly při zemi.

Vzhůru

V roce 1976 se Aňa narodila do uměleckého prostředí. Matka je akademická malířka, babička Růžena Lysenková (94) byla herečka, stejně tak mladší sestra Ester (36), starší Lela (45) je respektovanou výtvarnicí a zpěvačkou. I otec, který se živil jako lékař a japanolog, ji hodně ovlivnil. Pro studium se ale nenarodila a po základní škole odjela do Milána zkusit štěstí jako modelka. Vrátila se s nepořízenou a dva roky strávila na Ježkově konzervatoři. V roce 1990 získala roli ve filmech Pějme píseň dohola a Requiem pro panenku. V roli čtrnáctileté dívky, která se kvůli administrativní chybě ocitne místo v dětském domově v ústavu pro mentálně postižené, excelovala a ta ji vystřelila ke hvězdám.

Všeuměl

O hereckém talentu Geislerové není pochyb, úžasná byla v Návratu idiota, Želarech, Občanském průkazu, Pohádce pro Emu, Anthropoidu a triologii Zahradnictví. Už roky patří mezi módní ikony, spolupracuje s módními značkami, pořádá charitativní bazar a v roce 2015 vydala knihu P.S., kam vtěsnala své příspěvky pro lifestylový magazín.

„Nemusím být dokonalá, nemusím všechno zvládnout, nemusejí mě mít všichni rádi a já je... To je moje nová mantra."