Diskutujte: Měla by se Alice Bendová soudit s bulvárem?

Když jsem se s ALICÍ BENDOVOU (38) sešla, byla trochu nervózní a každou chvíli se zvedla od stolu a vyběhla ze dveří. Nebylo to ovšem tím, že by měla pocuchané nervy. Jen se bála, aby jí v centru Prahy neodtáhli auto. Dlužno ovšem poznamenat, že v důsledku událostí minulých měsíců (rozchod s manželem, spory s bulvárem, stěhování) by na nějaké to malé zhroucení nárok měla…

Alice, je lepší dvakrát vyhořet, než se jednou stěhovat?
Ten proces stěhování nijak příjemný nebyl, ale stěhovala jsem se do nového domu, který splňoval moje představy, a když to vezmu zcela vážně, je rozhodně lepší se dvakrát stěhovat, než jednou vyhořet. Protože kdybych přišla řekněme o fotky a podobné věci, jako třeba Vašíkův první zoubek a Alinčiny první vlásky… to už vám nikdy nikdo nenahradí.

Psalo se, že jste v domě, který jste obývala s manželem, všechno sebrala. Snad jen vanu jste nevykopala…
Tak to mě dostalo. Mluvila jsem o tom pak s dotyčnou redaktorkou, která mi nabídla, že vydají omluvu, ale to jsem odmítla, to už není k ničemu. Ten titulek zněl „Bendová vybílila Bendovi barák“. Což je strašné. Já jsem si odvezla jen to, co bylo moje, a to zdaleka ne všechno. To bych si musela vzít třeba okna nebo podlahy.

No bodejť, vždyť byste si při vytrhávání parket polámala nehty…
No právě. (směje se) Nicméně s manželem jsme se normálně dohodli. Já jsem mu třeba nechala kuchyň a on mi do mého domu zaplatil novou.

Tip KAFE.CZ

Celý rozhovor si můžete přečíst v nejnovějším čísle časopisu STORY, který je právě v prodeji.