Diskutujte: Co by mohl Aleš na svém jídelníčku vylepšit?

Život v šoubyznysu není obvykle příliš zdravý a ponocování a mejdany je pak dobré tělu nějak vynahradit. Třeba jídlem. Zhodnoťte, jak se stravuje moderátor ALEŠ CIBULKA (36).

SNÍDANĚ
No, tady ze mě asi nebudete mít radost. Mou snídani nejčastěji tvoří jen dobrá ranní káva. V lepším případě k ní smlsnu takové ty sušenky, co mi dodají sílu na celé dopoledne. Miluji hotelové snídaně, čerstvé pečivo, šunku, sýry… Doma je ale lednička po ránu většinou prázdná.

SVAČINA
Během letu mezi prací mě občas zláká na ulici stánek a já si dám párek v rohlíku.

OBĚD
Jak kdy – někdy si dám „českou hotovku“, nikdy ale s knedlíkem, nejčastěji s rýží. Jsem vyloženě omáčkový. Někdy mi stačí jen dobrá polévka. Rád si dám kuře v jakékoli úpravě. No a někdy trochu zhřeším, zajdu do čínské restaurace a dám si pikantní kuřecí po sečuánsku a rýži. K obědu pochopitelně pivo…

VEČEŘE
Večer už nic velkého. Jsem „zobací“, takže při práci u počítače nebo u televize zobu. Smažené dobroty jsem ale vyměnil za mrkev, zelí, okurky, papriky, zkrátka jakoukoli syrovou zeleninu v jakémkoli množství.

NÁPOJE
Aniž bych si to nějak musel hlídat, hodně piju. Teď hovořím o nealku – mám rád perlivé neochucené vody i minerálky. Pokud přejdu k alkoholu, rád si dám pivo, dobré víno a lhal bych, kdybych zatajil, že si občas dám i nějakého toho panáčka...


Asi nejčastěji Aleš stoluje se svým partnerem Michalem Jagelkou