Na druhý pokus

Na absolutní vrchol to bohužel nestačilo. Místo toho dostala šanci účastnit se celosvětového klání. Na Seychely odletěla plná nadějí a dokázala je proměnit v tehdy největší úspěch českých reprezentantek. Čtvrté místo představovalo ohromný úspěch, ze kterého kráska těžila několik let.

Ať nepřebereš!

Nikdy se nebála odvážných výstřihů a kombinace plných tvarů a tmavých očí dostávala muže do kolen. Neodolal ani Bořek Slezáček, Edoardo Costa a režisér Luigi De Laurentiis. Bulvár ji ale spojoval i s mnoha dalšími muži. Pletky s multimilionářem a bývalým partnerem samotné Heidi Klum nikdy nepotvrdila a Flavio Briatore se po jejím boku neobjevil. Nakonec dala své srdce charismatickému fotbalistovi. Gigi Buffon ji požádal o roku až jako dvojnásobnou maminku a brali se v roce 2011 v Praze. Po pár letech vzala láska za své, četné nevěry nebyla modelka ochotná tolerovat. V době rozvodu poznala, jak krutý a nelítostný umí být bulvár. Jako italská celebrita plnila titulní strany několik týdnů.

Mnohem víc než krása

Alena Šeredová je známá především jako modelka. Její záběr činností je ale mnohem širší. Producenti v ní objevili komediální talent a nabídky na hostování v divadlech a menší filmové role se jen hrnou. Kráska se pustila i do spolupráce s českou firmou Modeta Style a navrhla několik kolekcí plavek. Ve velkém působí v mnoha charitativních projektech a je ozdobou benefičních akcí. Většina pozornosti se ale stále upíná na syny Louise Thomase a Davida Leeho.

Štěstí

Slavný brankář Gigi Buffon krátce po rozvodu s Alenou dlouho nesmutnil a už si znovu užívá rodičovské povinnosti. Stejným směrem se nyní vydává i modelka, která ve svých jednačtyřiceti letech oznámila na sociálních sítích radostnou zprávu. Dědic italského Fiatu Alessandro Nasi je pohádkově bohatý a společný potomek bude mít nárok na závratných 40 miliard korun. Modelka se nebrání ani pomyšlení na druhé manželství. Nechala se slyšet, že druhý pokus je vždy lepší. Tak třeba se zvony na Vyšehradě rozezvoní ještě jednou.