Po rozchodu se slavným fotbalovým brankářem Gigim Buffonem, kterému dala dva syny, nezůstala dlouho sama. Přiznává, že z rozvodu s otcem svých dětí radost neměla, ba dokonce ho brala jako prohru.

Naštěstí si ale česká kráska moc nepohoršila, možná vůbec. Už nějaký pátek žije s miliardářem Alessandrem Nasim, kterému před několika měsíci porodila kouzelnou vytouženou dceru Vivienne Charlotte.

Volba jména však nebyla vůbec snadná. Modelka prozradila fanouškům na svém Instagramu, že měla v záloze i jiná jména.

„Sophie, měli jsme Jacqueline, Charlotte jako první jméno, ale nakonec vyhrála Vivi,“ odepsala na dotaz, jestli přemýšlela i nad jiným jménem potomka.

Na miminko Alena mluví italsky i česky. Přiznává, že se syny udělala chybu, proto se snaží s Vivi mluvit rodným jazykem více. Mají prý doma spoustu českých her, do kterých se zapojují i chlapci. Prý rozumí skvěle, ale při mluvení se jim občas něco poplete.

Šeredová překvapila i názorem, že se čtvrtému dítěti vůbec nebrání a její partner je také pro. Oba po dítěti touží. Má ale i obavy, jestli už přece jen není vzhledem k jejímu věku pozdě.

Jinak jí prý miminko dělá jen a jen radost. Když vstává kolem šesté ráno, kolem desáté se prospí, po obědě zase, takže má maminka celkem klid.

Také všechno jí. Alena si na sociálních sítích pochvalovala, že holčička chce do pusinky vše, co vidí u dospělých, takže s jídlem prý nemají vůbec žádné problémy.

Pochlubila se i shozenými těhotenskými kily a dodala, že má dokonce ještě o nějaké to kilo míň než před otěhotněním. V jídle se snaží hlídat, protože její synové milují českou kuchyni. Prý pořád musí vařit guláš, polévky nebo knedlíky