Agáta Hanychová se filmového festivalu v Karlových Varech zúčastnila před deseti lety a společně se svým tehdejším partnerem Miroslavem Dopitou způsobili pořádný skandál.

Alkoholem posilněná Hanychová cestou z párty upadla na zem a kolemjdoucí turista se ji pokusil pomoct zvednout, místo vděku se ale dočkal napadení od Dopity, který si ho spletl s paparazzi. Ke konfliktu byla nakonec přivolána dokonce policie a oba milence odvezli s želízky na rukou. Agáta pak od ředitele festivalu Jiřího Bartošky dostala mnoholetý zákaz vstupu na hvězdnou akci.

"Mně celý ty outfity i ty Vary přijdou na hlavu. Je to přehlídka modelek, místo toho aby se tam řešily filmy, tak se tam řeší co má jaká bývalá modelka na sobě a přijde mi to úplně debilní. Takže jsem ráda, že jsem tam nejela. Byla jsem tam naposled s Kubou, když měl premiéru filmu a nevím, co bych tam měla zrovna já dělat," vysvětlila Hanychová, proč ji to do Varů neláká.

Kdybych si to vzala já, zavřou mě do blázince

"Já mám Radku Třeštíkovou ráda a baví mě její názory na Instagramu na spousty lidí. Ale ten outfit, asi to nebylo úplně ono, kdybych si to vzala já, tak mě asi zavřou do blázince. Jí to vlastně celkem prošlo a nevím, proč si za tím nestála a omlouvala se za to, to mi přišlo trochu trapný," odpověděla Agáta Hanychová na dotaz fanoušků, co říká na outfit spisovatelky.

"Já myslím, že už to nikoho nezajímá, ani tady na Instagramu, ani lidi celkově. Navíc jsem třeba nečetla ani o jednom filmu, jenom píšou kdo se špatně oblíkl, kdo se s kým ožral a vyspal a mně to přijde fakt debilní. Jako abych se tam producírovala po promenádě a nechala se fotit paparazzi, to se mi vážně nechce," dodala ke KVIFFu.

Během vysílání navíc Hanychová potěšila své fanoušky, jelikož jim poprvé ukázala svého partnera Jaromíra Soukupa. "Miláčku, slyšíš mě? To je na tebe, oni by tě děsně chtěli vidět. Je tam 3200 lidí," nalákala Agáta televizního magnáta, a ten se skutečně objevil v záběru. "Tak já vás zdravím," usmíval se Soukup, který vedle mladší partnerky celý rozkvetl. "Během měsíce uděláme nějaké živé vysílání společně," slíbila na závěr.

V živém vysílání Hanychové se na chvilku objevil i Jaromír Soukup