Agáta Hanychová a Jakub Prachař se rozešli na podzim roku 2019 a od té doby dvojnásobná maminka hledá štěstí s novými muži. Bývalá modelka se pro každý vztah rychle nadchne a veřejnosti představuje nového milence na sociálních sítích po pár dnech. Pak ale vždy po „tříměsíční zkušební lhůtě“ oznamuje rozchod.

Za dobu své svobodné éry se Hanychová pořádně rozjela, prožila čtyři tříměsíční vztahy a jeden vášnivý víkend s bývalým partnerem Týnuš Třešničkové, Ladislavem Biseniusem.

Poslední rozchod byl pro Agátu velice bolestivý, se sexy truhlářem Adamem Raiterem plánovala budoucnost, a dokonce koupila karavan, ve kterém chtěla s mladším milencem cestovat. Pak ale přišla další studená sprcha. Důvod odloučení s osvaleným řemeslníkem Hanychová neuvedla, tvrdila ovšem, že si rozhodně dává od randění pauzu. Fanoušci ale předem sázeli na to, že svůj slib nedodrží, a to se také stalo.

Pořád stejný scénář, tajemství, dovolená, odhalení, rozchod

Se všemi milenci, které Agáta Hanychová stihla po rozchodu s Jakubem Prachařem vystřídat, probíhal stejný scénář. Nejprve přicházela první část, tedy skrývání milence, ale co nejnápadnější náznaky zamilovanosti.

Po pár dnech nastala fáze seznámení s veřejností. Pak několik týdnů postování zamilovaných videí a stories, společná dovolená a rozchod.

Nepoučitelná matka dvou dětí ale stejný model i přes neúspěchy neustále opakuje a kvůli neustálému střídání milenců už je mnohým lidem pro smích. „Je trapný, jak se snažíte všechny přesvědčit, že jste tam sama, když tam máte chlapa,“ naváží se sledující do Agáty, aby přestala lhát. Kvůli nátlaku se proto rozhodla přestat tvrdit, že ji fotí kolemjdoucí turisté, a kus nového milence přece jen ukázala.

Po dětinském zapírání Hanychová konečně odhalila nového milence

Agáta Hanychová prožila romantický týden s novým přítelem, a i když se první dny snažila ze všech sil mlžit, nakonec přece jen kápla božskou.

Na svém Instagramu sdílela fotografii s neznámým vysokým brunetem, kterému ale přes celý obličej dala nálepku se srdíčkem, a tak si sledující dál lámou hlavu, kdo je tajemný mladík po jejím boku. „Přezdívám mu pan Mekáč,“ napsala Agáta tajemně v komentářích.

Necháme se tedy ještě pár dní napínat, fáze veřejného odhalení se totiž nezadržitelně blíží… Až čas ukáže, zda tento vztah Hanychová konečně rozvine, nebo mladík opět skončí pouze jako zářez na pažbě.