Její filmová kariéra trvala jen devět let a obsáhla pět filmů. Nejvýraznější rolí byla zdravotní sestřička a naivní studentka, která málem podlehla svodům Pavla Kříže (58). Nakonec vzala rozum do hrsti a provdala se za staršího a zajištěného lékaře. Jistotu zvolila i pro svůj skutečný život. Nechtěla být lidem na očích a mít v patách novináře, ze dne na den se herectví vzdala. Ztráta soukromí pro ni byla nepřekonatelná a cítila se zranitelná. Dodnes jí chodí nabídky na spolupráci, ale odmítla dokonce i jedenáctidílný seriál slovenské produkce.

Ještě na základní škole trpěla nízkým sebevědomím. Byla z celé třídy nejmenší a vedle svých spolužaček, které se už pomalu měnily v ženy, vypadala stále jako dítě.

Jeskyňka

Jako herečka měla ohromné štěstí. Do pohádky Král Drozdí brada si ji vybral režisér Miloslav Luther (74) a nabídl jí roli princezny Anny. Po jejím boku stál lamač dívčích srdcí Lukáš Vaculík (57). Choval se ale profesionálně a nesmělé Adrianě dal mnoho rad. Když se krátce po natáčení objevila na titulní stránce časopisu Dívka, neunikla bystrému očku Dušana Kleina. Jako naivní Jeskyňka si získala srdce mnoha diváků a hlavně Pavla Kříže. Jako Štěpán Šafránek ji usilovně sváděl a na její konto pronesl i jeden z nejkrásnějších veršů celé filmové série: "Jsi modrá jako hladina, jsi řeka, která usíná."

Po maturitě se hlásila na bratislavskou VŠMU, ale k překvapení všech neuspěla.

V klidu

Rodinný život je pro bývalou herečku na prvním místě. Vzala si fotbalového funkcionáře ŠK Slovan Bratislava a sama založila firmu na obalové materiály. Z malého bytu se brzy přestěhovala do luxusní vilky a s rodinou žije ve zlaté kleci. Zahořela láskou k fotbalu a svého muže doprovází na všechna utkání po celé Evropě.

Jen málokdo by hádal, že před třemi lety vstoupila do klubu padesátnic. Nic pro svůj mladistvý vzhled ale nedělá a věří, že za tvář bez vrásek vděčí spokojenému manželství.