Kdy: pátek 6. března v 18:00
Kde: Husitská 56, Praha 3
Délka kurzu: 3 - 3,5 hodiny
Cena kurzu: 1 490 Kč
Tento kurz vede Radek Jakubec
Protože obliba steaků stále roste, připravili jsme pro vás kurz pro labužníky, kteří mají rádi kus pořádného masa a chtějí umět bravurně připravovat steaky! V kurzu Steaky I. pracujeme s pravou argentinskou svíčkovou, která dodává všem receptům výbornou chuť.
Kromě verze I. si můžete vyzkoušet i verzi steaky II. - Steaky z vysokého roštěnce Entrecote.
Šéfkuchaři vás naučí připravit steak a také vám ukáží různé typy příloh, které se k masu nejlépe hodí. Přijďte je vyzkoušet!
Menu
Příprava steaků z pravé argentinské hovězí svíčkové
Hovězí ragů alá Stroganov
Italská tagliata ze špičky svíčkové s rukolou a rajčátky
Grilovaná zelenina
Grilovaný ananas
Další informace se dozvíte ZDE.