Kdy: pátek 6. března v 18:00

Kde: Husitská 56, Praha 3

Délka kurzu: 3 - 3,5 hodiny

Cena kurzu: 1 490 Kč

Tento kurz vede Radek Jakubec

Protože obliba steaků stále roste, připravili jsme pro vás kurz pro labužníky, kteří mají rádi kus pořádného masa a chtějí umět bravurně připravovat steaky! V kurzu Steaky I. pracujeme s pravou argentinskou svíčkovou, která dodává všem receptům výbornou chuť.

Kromě verze I. si můžete vyzkoušet i verzi steaky II. - Steaky z vysokého roštěnce Entrecote.

Šéfkuchaři vás naučí připravit steak a také vám ukáží různé typy příloh, které se k masu nejlépe hodí. Přijďte je vyzkoušet!

Menu

Příprava steaků z pravé argentinské hovězí svíčkové
Hovězí ragů alá Stroganov
Italská tagliata ze špičky svíčkové s rukolou a rajčátky
Grilovaná zelenina
Grilovaný ananas

Další informace se dozvíte ZDE.