Kdy: v pátek 20. 3. od 16 hodin

Kde: Škola vaření Chefparade (v areálu pražské holešovické tržnice)

Kurz Speciality ze Sardinie bude tentokrát unikátní, protože ho exkluzivně jen pro Gurmet povede autorka Kuchařky z ostrova Sardinie Karolína Konečná. Na kurzu bude za poloviční cenu tato krásná knížka ke koupi a také speciální prkénka na výrobu "vroubkovaných" těstovin.

Pro další informace, přihlášení a platbu klikněte SEM.

Co se bude vařit:

Plněné těstoviny culurgiones a vroubkované malloreddus, klasické sardské vepřové ragú, jedinečné pečené sardinky a lilkové závitky.

• Dozvíte se, jak se žije a hoduje na Sardinii, a vyzkoušíte si to na vlastní kůži.
• Na místě si budete moci koupit za velmi výhodnou cenu Kuchařku z ostrova Sardinie a exkluzivně i speciální prkénko na výrobu těstovin malloreddus.