ÚŽASNÝ KUCHYŇSKÝ TRIK: Bramborová růže krok za krokem a zvládne ji každý!
-
closeinfoYoutube.com
Bramborové růže jsou křupavé na povrchu a vláčné uvnitř - vynikající kombinace!
-
closeinfoYoutube.com
Brambory ve slupce dobře omyjte a okartáčujte.
-
closeinfoYoutube.com
Připravte si nejlépe takového pomocníka.
-
closeinfoYoutube.com
Důležité je, aby plátky byly dostatečně tenké.
-
closeinfoYoutube.com
Postupně naplátkujte všechny brambory.
-
closeinfoYoutube.com
Brambory osolte a okořeňte dle chuti.
-
closeinfoYoutube.com
Okořeněné brambory polijte rozpuštěným máslem.
-
closeinfoYoutube.com
Teď přichází na řadu nastrouhaný tvrdý sýr, dobře jej rukama do brambor zapracujte.
-
closeinfoYoutube.com
Ideální je, když budete růže péct v takovéto formě na mufiny.
-
closeinfoYoutube.com
Rozpuštěným máslem vymažte každou formičku.
-
closeinfoYoutube.com
Celý trik spočívá jen v tom, že na sebe do formiček ledabyle pokládáme jednotlivé plátky.
-
closeinfoYoutube.com
Růže pečte v předehřáté troubě na 200 stupňů 45 - 60 minut.
-
closeinfoYoutube.com
Takto by měly růže vypadat po dopečení.
-
closeinfoYoutube.com
Jelikož jsme formu vymazali, růže by měly jít snadno vyndat.
-
closeinfoYoutube.com
Tak a první růžička je na světě!
-
closeinfoYoutube.com
A je hotovo! Nádhera, že?