Naučíte se zabalit sushi, poznat rozdíly mezi jednotlivými typy rolek, dozvíte se vše podstatné o ingrediencích a pochytíte, jak připravit další nezbytnosti, jako je nakládaný zázvor či vhodný dezert.

• Maki sushi s lososem
• California maki sushi
• Příprava sushi rýže a rozvaru
• Nakládaný zázvor
• Zmrzlina s praženým sezamem

Kdy: v pátek 26. 2. 2016 od 16 do 20 hod.
Kde: Chefparade Studio Holešovice, areál Pražské tržnice, budova č. 36, Bubenské nábřeží 306/13
Cena: pro čtenáře Gurmetu 1 490 Kč

Jak se přihlásit: www.igurmet.cz/kurzy-vaření

Kurz pořádáme ve spolupráci a za podpory ŠKOLY VAŘENÍ CHEFPARADE, která přináší lidem do života radost z dobrého jídla, výjimečné zážitky a příjemně strávený čas.