Kurzy vaření s GURMETEM: ŠPANĚLSKO

Paaella s kuřecím masem, krevetami a slávkami

Komerční sdělení - Španělská kuchyně je mimořádně inspirativní. Pojďte se s námi naučit připravovat chuťovky zvané tapas i národní klasiku v podobě legendární paelly či nakládaného králíka.

Kurz vaření

Kdy: v pátek 20. 10. 2017 od 16 do 20 hodin

Kde: Chefparade Studio Holešovice, Bubenské nábř. 306/1, Praha 6

Cena: pro čtenáře Gurmetu 1490 Kč

Jak se přihlásit: www.igurmet.cz/kurzy

Naučíte se:

  • Kolbásu chorizo s cibulkami vařenou ve víně
  • Bramborovo-mozzarellové krokety
  • Paellu s kuřecím masem, krevetami a slávkami
  • Conejo escabechado - nakládaného králíka na divoko se zeleninou, česnekem a bylinkami
  • Patatas bravas - brambory v pikantní omáčce
  • Flan caramel - tradiční španělský dezert

Každý účastník kurzu dostane kvalitní zástěru s logem Gurmet v hodnotě 449 Kč (vyrobenou ve Francii) a kurz lze i darovat - na www.igurmet.cz/kurzy je ke stažení dárkový certifikát.

KURZ POŘÁDÁME VE SPOLUPRÁCI A ZA PODPORY ŠKOLY VAŘENÍ CHEFPARADE, která přináší lidem do života radost z dobrého jídla, výjimečné zážitky a příjemně strávený čas.

 

Nejnovější články

2008 - 2017 © VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Všechna práva vyhrazena