Chléb se nám asi nikdy nepřejí aneb Rychlé večeře

Komerční sdělení - Ať už v životě plánujete cokoli, užijte si Z JÁDRA DOBROU CHUŤ.

Trojský chléb s domácí bylinkovou paštikou

Suroviny:
600 g kachních jater
50 g slaniny nakrájené na kostičky
2 cibule
2 stroužky česneku
120 g másla
3 PL oleje
30 ml smetany   
50 ml červeného vína
2 PL bylinek: tymián, rozmarýn, bazalka   
Sůl a pepř
Z jádra dobrý Trojský chléb Penam



Postup:
Cibuli nakrájíme nadrobno a na rozpálené pánvi osmažíme společně se slaninou dvě minuty. Přidáme kachní játra, česnek a smažíme další dvě minuty, následně přilijeme červené víno a směs vaříme tak dlouho, až se skoro všechna tekutina odpaří. Do takto připravené směsi přilejeme smetanu, přidáme směs bylinek, osolíme, opepříme a povaříme další tři minuty. Uvařenou játrovou směs rozmixujeme do hladka a necháme chladit.

 

2008 - 2016 © VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Všechna práva vyhrazena