#clanek|3522572|3522568#

Doporučujeme jeho stránky navštívit. Najdete tam nejen módní inspiraci, ale i notnou dávku entuziasmu. Příběhy, které doprovází některé fotografie, jsou tak plné života! Žádné stěžování si na těžký osud, špatné zdraví, přibývající léta… Naopak tu najdete chuť žít, touhu po vědění, cestování, poznávání nových lidí.

Například Iris a její manžel Leonard. Tito dva jsou spolu už sedmdesát let a podle svých slov jsou po celou dobu šťastní. Jaký je jejich recept na spokojený manželský život? Stále mít na paměti, co nás k sobě táhlo na začátku vztahu a tyto pocity si často připomínat, povídat si o prvním rande a dělat si pravidelně hezké chvilky jen ve dvou.

Sedmadevadesátiletá Evita také popsala svůj životní osud. „Po 44 letech krásného manželství jsem ovdověla. Po smrti muže jsem se přimkla ke svým dětem, vnoučatům a později také pravnoučatům. Jednoho dne jsem se ale rozhodla, že chci po svém boku také partnera. Dala jsem si inzerát a mým jediným požadavkem bylo, aby dotyčný byl vdovec a měl za sebou spokojené manželství. No a já měla štěstí a takové muže našla. Je to sice o 13 let mladší klouček, ale je nám spolu moc dobře. Všem doporučuji nežít v minulosti, tu jsme si jednou odžili, můžeme na ni jen v dobrém vzpomínat.“

Líbí se vám Kafe.cz? Čtete rádi naše články? Přidejte se k nám i na Facebooku!