Každý penis je jiný

Jeden je rovný jako tužka, druhý zahnutý jako banán, první silný, druhý tenký… Zkrátka a dobře, každý penis je unikát a stěží byste na světě našla dva stejné. Každého muže příroda obdařila jinak, a tak nemá cenu dělat si hlavu s velikostí a tvarem… Ne nadarmo se říká, že i s malým kašpárkem se dá dělat velké divadlo. A je tu ještě jedna zajímavost – přibližný tvar a velikost penisu jsou údajně dědičné.

Penis se dá zvětšit masáží

Pokud muž není s velikostí své chlouby spokojen, prý se ji může pokusit prodloužit – a to zcela zdarma a bezbolestně – s pomocí arabské masáže jelging. Stačí vzít penis mezi palec a prsty a masírovat… Každý den pravidelně půl hodiny. Za rok prý můžete čekat první výsledky. Úspěch sice není zaručen, ale naděje prý umírá poslední.

Jsou dva druhy mužské chlouby

Možná vás překvapí zjištění, že existují dva typy penisů. První z nich, který má až 79 % mužů, se při erekci zvětší a prodlouží. Zatímco druhý, který má 21 % pánů, je větší stále – i v klidovém stavu a při erekci se již výrazněji neprodlouží.

Kouření penis zkracuje

Zdá se vám, že má partner příliš krátký penis? Pokud ještě k tomu kouří, ihned mu promluvte do duše. Průzkumy totiž ukázaly, že kouření může mužský úd zkrátit až o centimetr! Cigaretový kouř je nepřítelem erekce – vede ke kornatění žil, a tak může ohrozit dobré krevní zásobení do penisu…

Existují tři tvary penisů

I když je každý penis jiný, v zásadě se dají rozdělit do tří skupin. První typ se nazývá cylindr a znamená, že velikost žaludu odpovídá síle celé mužské chlouby. Druhý typ, flakón, značí, že žalud je nejtlustší částí penisu. Třetí, kužel, je pravým opakem – žalud je tedy nejtenčí součástí přirození.

Muž má za noc až pět erekcí

Muži mají erekci častěji, než si možná myslíte – dokonce až pětkrát za noc. A jedna jim vydrží až 35 minut! Odborníci sice stále přesně neví, proč tomu tak je, ale jedno je jisté – vše souvisí s REM fází spánku a se zrychlením srdeční činnosti. Pokud se muž ráno probudí se svojí chloubou v pozoru, jde ještě o dozvuk poslední z noční série erekcí a většinou vůbec nesouvisí se sexuálními sny.

Nadváha penis zmenšuje

Hmotnost muže přímo souvisí s velikostí penisu! Za každých patnáct kilogramů, které muž přibere, se mu úd zmenší o dva až tři centimetry. Dobrým tipem na prodloužení penisu je tedy zhubnout.

Erekce prozradí zdravotní stav

Pokud chcete vědět, zda je váš partner zdravý, prý to zaručeně poznáte podle kvality erekce. Je-li slabá nebo nedostatečná, něco na něj leze …. Může se jednat o únavu, chřipku, ale i o první příznaky vážnější nemoci. Penis je prý orgán, který nikdy nelže.