1. Užijte si víkend v přírodě

Vlastní jeden z vás chatu v přírodě? Nebo někdo známý má srub na horách? Pak na ni s partnerem vyrazte společně. Sbalte s sebou masážní oleje a vonné svíčky a víkend si užijte v horké vaně s pěnou až po její okraj.

2. Uvařte mu večeři

Znáte se teprve krátkou chvíli... Pozvěte ho přímo k sobě domů, připravte romantickou atmosféru a uvařte večeři, na kterou jen tak nezapomene. A výhody domácího vaření? Dokážete mu, že láska prochází žaludkem, vyberete vlastní a zdravé suroviny a můžete mu uvařit jeho oblíbené jídlo. Bojíte se, že nevyberete správné jídlo? Pak mu dejte pár dní předtím na výběr z několika menu… a nemůžete udělat chybu. Co rozhodně ještě nesmí chybět: příjemná vůně, tichá hudba, nenucená zábava, krásné stolování, skvělé jídlo a po večeři nějaký film – Kafe.cz doporučuje již tradiční film Láska nebeská. Zbytek už necháme jen na vás. Pošlete ho večer domů?

  • Uvařte mu lososa. Proč? Losos je plný náladu zlepšujících a zdravých omega-3 mastných kyselin a obsahuje také vitaminy A, D, B a minerální látky, např. vápník. A to všechno podporuje sexuální touhu a vášeň.

3. Překvapte ho nečekaným sexem

Co jiného ho může rozvášnit a dodat mu energii po těžkém dnu než sexy manželka ve spodním prádle za dveřmi, když přijde z práce? Zdá se vám to moc? Myslíte, že nebude mít chuť? Vyzkoušejte a uvidíte. Vzbudíte v něm přímo zvířecí pudy, když na něj skočíte hned mezi dveřmi do obývacího pokoje. A tak mu dáte ten nejlepší dárek – sexy a divokou ženu, se kterou si celý večer může užívat.

4. Sexy oblečky ho dostanou

Máte doma ještě z mládí starší, krátkou a károvanou sukni? A určitě v šatníku najdete také bílou košili. Převlékněte se za zlobivou školačku nebo vyberte to nejvíc sexy prádlo, které máte doma. Po večeři pusťte hudbu a předveďte se mu v celé své kráse.

5. Originální nápad

Zkuste poslat partnerovi do práce nebo domů něco opravdu originálního. Víte, že milujte pizzu? Pak se domluvte s přímo s pizzařem a nechte si vyrobit slaný koláč na přání a třeba i se zamilovaným nápisem.

6. Dopřejte si masáž

Společně relaxujte a jak jinak než společnou masáží. Masážní salóny mají v nabídce duo masáže, při kterých vám bude více než jen dobře.

  • Nechcete, aby partnera masírovala jiná žena? Nebo se chcete blýsknout? Pak mu nabídněte masáž sama. Začít můžete s masáží chodidel, nevyhnout se ani lýtkům a stehnům, přejít k zátylku a zádům a pokračovat trochu níž. Zkuste si pořídit skvělé sexy masážní oleje, které zakoupíte na internetu nebo v různých sex-shopech.

7. Vařte společně

Máte děti a sami sebe si moc neužijete? Pak je potřeba to změnit. Děti mají prázdniny a jistě nepohrdnou víkendem nebo večerem u babičky či tety. A tak je tam pošlete. A vy zůstaňte doma a věnujte se sobě navzájem. Můžete jít společně nakoupit a pak si i uvařit.

  • Zkuste uvařit něco exotického. Vyzkoušejte thajskou nebo čínskou kuchyni. Obě jsou bohaté na afrodiziakální suroviny.

8. Naučte se něco nového

Baví vás fotografování, jízda na koni nebo snad keramika? Přihlaste se společně na kurz toho, co vás oba dva baví. Vybrat si můžete z nepřeberné nabídky jednodenních, víkendových či delších kurzů, kde se naučíte jak základy, tak znalosti pro pokročilejší. A to ať vás baví cokoli. Budete mít další společný zájem, který vás sblíží. Objednat na celé odpoledne si také můžete jízdu na koních, projížďku v kočáře taženém koňmi s lehkým občerstvením či jízdu se psím spřežením, které je velmi v módě.

9. Do sklípku

Víno zahřeje, patří mezi afrodiziaka, podporuje zdraví a zbaví studu. Společně jen vy dva nebo v celé partě můžete vyrazit do sklípků na víno. Ochutnáte výborné víno, moravské speciality a užijete si skvělý víkend, který jen tak z paměti nevyženete.

10. Jděte tančit

Zatančit si můžete na plese, na diskotéce nebo doma v obýváku na vaši oblíbenou píseň. Dokonce se můžete zapsat i do kurzů společenského tance. A pak můžete společně na parketě jen zářit.