Při bayalagi se mistrně pracuje s barvou. Správnou volbou si může žena zvýraznit rysy v obličeji nebo odpoutat pozornost od širšího nosu nebo buclatých tváří. Často volí odstín, který je jeden nebo dva od její původní barvy vlasů, docílí tak maximálně přirozeného vzhledu. Po melírech, kdy byl zřetelně vidět každý tah štětcem a po pár týdnech se vytvořily nevzhledné odrostly, už nikdo ani nevzdechne.

Na délce nezáleží

Bayalage bývá prezentována na dlouhých vlasech s měkkými vlnami, tam je efekt nejvýraznější. Ani ženy s rovnými vlasy po ramena, klasickým bobem nebo sestřihem na kluka se nemusí obávat. Šikovná kadeřnice, která je pro pozitivní výsledek nepostradatelná, si poradí se vším. Nepodceňujte výběr salonu, nehleďte na cenu a pečlivě si prohlédněte výsledky práce. Oprava a přebarvení je nejen složité a zdlouhavé, ale i drahé.

Přirozeně

V souvislosti s bayalagí je tisíckrát skloňovaný přirozený vzhled. Ale výrazné barvy (ne kontrasty) jako temná zelená, petrolejová nebo tmavě růžová vypadají na vlasech také fantasticky. Zapomeňte na křiklavé barvy z drogerie a popusťte uzdu fantazii. Je to úplně jiný level. A na chvilku vykouknete z davu.

Připravili jsme bohatou galerii a inspiraci pro vaše nové já a samozřejmě také pro vaši kadeřnici. Tu vybírejte pečlivě, technika balayage je v tuzemsku novinkou a ne každá kadeřnice je na ni dobře proškolená případně ji ještě nemusí mít tak "v ruce".