mám naději? (1)
mismis (28.7.2010 12:57): "Dobrý den,po 4 letech manželství se můj muž zamiloval do své kolegyně a ted řeší jestli zůstat se mnou nebo odejít.Mně má pořád taky rád a přitahuji ho i fyzicky. Já jsem narozena 22.7.1967 a on 9.5.1966. Jak to pro mně dopadne?"
Výklad z karet (2511)

Hledáte odpovědi na otázky, které Vás trápí? Jste bezradní a nerozumíte sami sobě, nebo lidem ve Vašem okolí? Moudrost předků, ukrytá v tarotových a vykládacích kartách Vám pomůže na Vaší životní cestě.
Odborní poradci: Katka Balážovičová, Lenka Matiová, Iris Juliová _ Jilie.Julie, Jana Fišerová
Odpovědět na příspěvek
Redakce serveru nenese odpovědnost za obsah diskusních příspěvků čtenářů. Redakce si vyhrazuje právo mazat či zkracovat texty naplňující skutkovou podstatu trestného činu hanobení rasy, národa a přesvedčení, či příspěvky obsahující vulgární výrazy a urážky.
mám naději?
Dobrý den,po 4 letech manželství se můj muž zamiloval do své kolegyně a ted řeší jestli zůstat se mnou nebo odejít.Mně má pořád taky rád a přitahuji ho i fyzicky. Já jsem narozena 22.7.1967 a on 9.5.1966. Jak to pro mně dopadne?

Kočárek konbinace Bébécar Racer ST

Kabir Bedi není jen Sandokan
Když se kuchyň převléká za obývák
Vaříme s vínem po staročesku
Zapečená jablka s tvarohem