co bude dál? (2)
Rays (23.6.2010 19:45): "Dobrý den, Jsem narozena 3. 4. 1986 v 8:55 ráno, ve Zlíně. Jsem už téměř 4 roky bez stálého přítele. Teď jsem někoho potkala, ale vlastně nic mezi námi není, jen snad jisté sympatie. Prosím, moc by mě zajimalo mám-li onoho…"
Výklad z karet (2504)

Hledáte odpovědi na otázky, které Vás trápí? Jste bezradní a nerozumíte sami sobě, nebo lidem ve Vašem okolí? Moudrost předků, ukrytá v tarotových a vykládacích kartách Vám pomůže na Vaší životní cestě.
Odborní poradci: Katka Balážovičová, Lenka Matiová, Iris Juliová _ Jilie.Julie, Jana Fišerová
Odpovědět na příspěvek
Redakce serveru nenese odpovědnost za obsah diskusních příspěvků čtenářů. Redakce si vyhrazuje právo mazat či zkracovat texty naplňující skutkovou podstatu trestného činu hanobení rasy, národa a přesvedčení, či příspěvky obsahující vulgární výrazy a urážky.
co bude dál?
Dobrý den,
Jsem narozena 3. 4. 1986 v 8:55 ráno, ve Zlíně. Jsem už téměř 4 roky bez stálého přítele. Teď jsem někoho potkala, ale vlastně nic mezi námi není, jen snad jisté sympatie. Prosím, moc by mě zajimalo mám-li onoho dotyčného v kartách? Může nám to vyjít, když se to správně vyvrbí?
Moc děkuji za Váš čas, s pozdravem Rays
Re: co bude dál?
Milá Rays,
Trošku to ted záleží na něm. V kartách ho máte.Z jeho strany by nemělo jít jen o sympatie, měl by se Vám pomalu přibližovat.Nebojte se ničeho, já tady vidím, že se budete cukat nebo nějak nedůvěřovat, není třeba.Mezi Vámi proběhne spousta komunikace nepřímé, smsky, maily atd.Pokud vydržíte, bude Vám spolu dobře a to na dlouhou dobu.
Takže přijímejte, dávejte ..užívejte si..Lásku máte za dveřmi.
Katka

HÁČKOVANÁ ČEPIČKA

Kabir Bedi není jen Sandokan
Nákupy: Zařiďte si útulně minimalistickou kuchyň
Zahrada na lodi, která má čistit řeky
Pálivé kuře