obědy (2)
gábina (17.5.2010 14:21): "Dobrý den,nevím,jestli mi můžete na toto odpovědět,přece snad.Moje dcera byla od pondělí do pátku nemocná.V pondělí jsem jí vyzvedla oběd pro její nepřítomnost a další 4dny odhlásila.V neděli už byla bez zdravotních problémů,tak…"
Problémy ve škole i po ní (49)

Pokud máte problém, který se týká školní úspěšnosti Vašeho dítěte či řešíte neblahou situaci v práci, právě pro Vás je zde tato poradna.
Odborní poradci: Tereza Malá
Odpovědět na příspěvek
Redakce serveru nenese odpovědnost za obsah diskusních příspěvků čtenářů. Redakce si vyhrazuje právo mazat či zkracovat texty naplňující skutkovou podstatu trestného činu hanobení rasy, národa a přesvedčení, či příspěvky obsahující vulgární výrazy a urážky.
obědy
Dobrý den,nevím,jestli mi můžete na toto odpovědět,přece snad.Moje dcera byla od pondělí do pátku nemocná.V pondělí jsem jí vyzvedla oběd pro její nepřítomnost a další 4dny odhlásila.V neděli už byla bez zdravotních problémů,tak měla jít následující pondělí do školy.Ráno ale začala zvracet a tak o půl 8 nemohla do školy.Šla jsem jí tedy pro oběd a odhlásit na další den.Prý na to nemám nárok.Oběd má zaplacený a já ho nedostanu,že nebyla ve škole.Že jsem jí ho měla do 7hod ráno odhlásit.Nedostanu ho ani za plnou cenu,to prý musím nahlásit dopředu.Já jsem její nevolnost zjistila 7.30,tak jak jí mohu odhlásit do 7hod?Je pro mě nepochopitelné,že platím něco,co sní nějaká paní kuchařka.Děkuji Gábina
Re: obědy
Dobrý den,
obávám se, že skutečně neznám odpověď na Váš dotaz. Možná by Vám, ale poradili, pomohli a vše vysvětlili ve škole, kam dcerka dochází.
S pozdravem Tereza Malá

KONFERENČNÍ STOLEK

Kabir Bedi není jen Sandokan
Když se kuchyň převléká za obývák
Vaříme s vínem po staročesku
Zapečená jablka s tvarohem