Přechod-návaly, nespavost (4)
Kamila (7.3.2009 22:09): "Dobrý den,prosím o radu.Je mě 46 jsem v přechodu a nechci užívat hormony,ale také se chci už vyspat ane se neustále rosit.Prosím poradíte? Děkuji"
Přírodní medicína a homeopatie (230)

Klasická homeopatie dokáže zvrátit destruktivní děje v našem organismu, odbouráním emočního zranění v psychice odstranit příčinu nemoci a vrátit organismus do stavu energetické rovnováhy.
Odborní poradci: Helena Čacká
Odpovědět na příspěvek
Redakce serveru nenese odpovědnost za obsah diskusních příspěvků čtenářů. Redakce si vyhrazuje právo mazat či zkracovat texty naplňující skutkovou podstatu trestného činu hanobení rasy, národa a přesvedčení, či příspěvky obsahující vulgární výrazy a urážky.
Přechod-návaly, nespavost
Dobrý den,prosím o radu.Je mě 46 jsem v přechodu a nechci užívat hormony,ale také se chci už vyspat ane se neustále rosit.Prosím poradíte? Děkuji
Re: Přechod-návaly, nespavost
Dobrý večer, souhlasím s Vámi, když nechcete potíže v klimakteriu řešit hormonální léčbou a rozhodně Vám doporučuji řešení cestou klasické homeopatie. V Repertoriu je u těchto potíží uvedeno asi 30 léků, např. Lachesis, Sepie, Kali carbonicum, Nux vomica a mnoho dalších, a je třeba rozhodnout na základě Vašich dalších symptomů, který lék je ten správný pro Vás. Jinými slovy řečeno, potřebovala bych vědět, zda jsou návaly spojeny s bolestmi hlavy a popřípadě je blíže specifikovat, zda se jedná o nespavost, že nemůžete zvečera usnout nebo se budíte v noci, tedy v jakou hodinu (souvisí to i s orgánovými hodinami), ale potřebovala bych znát i řadu zdánlivě nesouvisejících údajů – např. jestli máte ráda čokoládu, co ráda nemáte, bojíte-li se tmy nebo třeba pavouků, ráda-li tancujete atd.atd. To vše je předmětem homeopatického pohovoru, jehož cílem je určit lék co nejpodobnější danému člověku. Každý člověk je jedinečný a pro každého se hodí jiný lék.
Doporučuji Vám objednat se ke klasickému homeopatovi na vstupní konzultaci nebo mi napište upřesňující odpovědi na adresu klasickahomeopatie@seznam.cz , abych Vám mohla kvalifikovaně odpovědět.
Přeji hezký večer Helena
Dobry den,
mam podobne potize je mi 52 let a jsem uz po prechodu, potim se, ci mam navaly a to nahle, muj oblicej zcervena a poti se, uz jsem proto dost udelala a zlepsilo se to. Vim ze to jsou hormony, ale chtela bych take noc klidne prospat. Budim se kolem 2 az 3 hodiny a spatne usinam ci jsem dlouho vzhuru. Bolesti hlavy jiz nemam a kdyz tak jenom mirne, ze se to da vydrzet. Rada jim cokoladu a to horkou, mlecna me nepritahuje. Jim vsechno a psoledni dobou mene maso, asi me to dela dobre. Jinak mam pocit po jidle, ze jsem nekdy dost nafoukla, nedokazu si rici po jedne porci dost. Moje vule je na toto dost slaba. Asi je to jako pohlazeni, ktere me chybi, nemam pritele ale touha zde je, takova mirna, ale radeji jsem sama, nebot me spolecnost lidi dost namaha ci unavuje. Radeji jsem sama, mam rada klid a pohodu. Stresovani to neni moje. Ale jsem rada v prirode. Nevim co bych jeste napsala.
Dekuji za odpoved.
S pozdravem
Melina
Dobrý den, prosím o radu. Je mi 52 let a nebudu užívat hormony. Letos v lednu mi skončila menzes a od té doby mám dost často návaly až jsem celá hrozně spocená. Mám hrozně nafouklé břicho, že nemohu ani pořádně sedět v předklonu. Hlava mi bolí jen mírně. Jiné potíže zatím nemám ale docela to stačí. Prosím poradíte mi nějaké homeopatika, nebo co bych měla užívat. Děkuji.

Nové židle z masivní olše, možno i se st

Kabir Bedi není jen Sandokan
Když se kuchyň převléká za obývák
Vaříme s vínem po staročesku
Zapečená jablka s tvarohem