tetanie (2)
zuzik0004 (16.3.2010 16:31): "Dobrý den, potřebovala bych poradit léky na tetanii.Mimo tyto problémy mám vysoký tlak a odoperovanou štítnou žlázu z důvodu zhoubného nádoru/před 12 lety/ .Praktická lékařka mi předepsala Dalsan a Lexaurin.Po 5 dnech užívání…"
Léky a doplňky stravy (81)

Lékárny jsou plné doplňků stravy a volně prodejných léků, ale jak se v nich orientovat a jak vybrat ten nejvhodnější?
Odborní poradci: Dr.Staněk
Odpovědět na příspěvek
Redakce serveru nenese odpovědnost za obsah diskusních příspěvků čtenářů. Redakce si vyhrazuje právo mazat či zkracovat texty naplňující skutkovou podstatu trestného činu hanobení rasy, národa a přesvedčení, či příspěvky obsahující vulgární výrazy a urážky.
tetanie
Dobrý den, potřebovala bych poradit léky na tetanii.Mimo tyto problémy mám vysoký tlak a odoperovanou štítnou žlázu z důvodu zhoubného nádoru/před 12 lety/ .Praktická lékařka mi předepsala Dalsan a Lexaurin.Po 5 dnech užívání léku Dalsan jsem měla problémy s tlakem a tepem.Internista mi proto doporučil léky nebrat a zůstat jen u Lexaurinu.Záchvaty mám ale časté, poslední 3 týdny jsem musela jet na pohotovost.Tam mi lékař doporučil návštěvu neurologa, což zase nechápe má praktická lékařka.Chápu, že léků je asi mnoho, ale byla bych ráda aspoň za nějakou radu.Tyto problémy mě velice omezují v životě a ráda bych se jich zbavila.Předem děkuji za odpověď Eva
Re: tetanie
Dobrý den, omlouvám se, ale netroufám si cokoliv touto cestou doporučit, aniž by znal lépe váš zdravotní stava vaše obtíže. Pokud jste z Prahy a máte lékařskou zprávu, je možné se za mnou zastavit. Třeba bychom potom nějaký smysluplný přípravek vymysleli.

super oranžovomodré tričko vel.L

Kabir Bedi není jen Sandokan
Nákupy: Zařiďte si útulně minimalistickou kuchyň
Zahrada na lodi, která má čistit řeky
Pálivé kuře