Nespavost (4)
mariola (16.3.2010 11:59): "Dobrý den.Prosím o radu nějakého dobrého a kvalitního přírodního prostředku na spaní.Měla jsem Benosen,hypnox,dormitan.Doporučil byste mě něco kvalitnějšího? Děkuji za vaši odpověď.Zdravím"
Léky a doplňky stravy (81)

Lékárny jsou plné doplňků stravy a volně prodejných léků, ale jak se v nich orientovat a jak vybrat ten nejvhodnější?
Odborní poradci: Dr.Staněk
Odpovědět na příspěvek
Redakce serveru nenese odpovědnost za obsah diskusních příspěvků čtenářů. Redakce si vyhrazuje právo mazat či zkracovat texty naplňující skutkovou podstatu trestného činu hanobení rasy, národa a přesvedčení, či příspěvky obsahující vulgární výrazy a urážky.
Nespavost
Dobrý den.Prosím o radu nějakého dobrého a kvalitního přírodního prostředku na spaní.Měla jsem Benosen,hypnox,dormitan.Doporučil byste mě něco kvalitnějšího?
Děkuji za vaši odpověď.Zdravím
Re: Nespavost
Milá Mariolo, uvedené výrobky jsou doplňky stravy a mají mírný sklidňující účinek. Nejsou však hypnotiky a tedy léky na spaní. Máte problém s usínáním, a nebo buzením během noci ?
Re: Nespavost
Určitě je dobré nepřekonávat únavu a snažit se najít hodinu ke spánku, která je pro Vaše tělo nejpřirozenější. Tu pak co nejvíce dodržovat. Vyhýbejte se pití kávy a nápojů, které obsahují kofein tedy i pravého čaje. Zkuste si jinak koupit v lékárně Guajacuran a vemte si 2 tabletky v odpoledních a večerních hodinách např. kolem páté a osmé. Když tak dejte vědět jak se Vám to osvědčilo.

Kočárek DorJan cross country

Kabir Bedi není jen Sandokan
Když se kuchyň převléká za obývák
Vaříme s vínem po staročesku
Zapečená jablka s tvarohem