vlasy (2)
jana (20.3.2010 18:52): "moc prosím o pomoc s vlasy,mám je ostříhané na krátko s tím,že by mi měl držet vzadu ježek,jenže jak to geluji tak to geluji a vlasy si stejně po půl hodině lehnou.Mohl by mi moc prosím někdo poradit co s tím at to drží aspon…"
Kosmetická poradna (590)

Každá z vás je krásná. Jen některé vědí více "jak na to". Vstupte do kosmetické poradny a nechte si poradit. Společně tu krásku ve vás najdeme.
Odborní poradci: Kateřina Vitáková, Šárka Večerníková
Odpovědět na příspěvek
Redakce serveru nenese odpovědnost za obsah diskusních příspěvků čtenářů. Redakce si vyhrazuje právo mazat či zkracovat texty naplňující skutkovou podstatu trestného činu hanobení rasy, národa a přesvedčení, či příspěvky obsahující vulgární výrazy a urážky.
vlasy
moc prosím o pomoc s vlasy,mám je ostříhané na krátko s tím,že by mi měl držet vzadu ježek,jenže jak to geluji tak to geluji a vlasy si stejně po půl hodině lehnou.Mohl by mi moc prosím někdo poradit co s tím at to drží aspon nějakou tu hodku moc dík
Re: vlasy
Ahoj Jani,no buď je to špatně ostříhané,nebo máš špatný gel.Zkus vyzkoušet jiný,nebo si nech poradit od kadeřnice,která tě stříhala

KONFERENČNÍ STOLEK

Kabir Bedi není jen Sandokan
Když se kuchyň převléká za obývák
Vaříme s vínem po staročesku
Zapečená jablka s tvarohem