Chloupky na břiše :( (3)
Jitka.N (3.7.2010 10:31): "Milá Hanko, trápí mě ochlupení na břiše. Jednou jsem si chloupky oholila, čímž samozřejmě ztmavly a zesílily. Vždy, když si je oholím, tak mi tam zůstanou černé tečky a kolem pupíku mi to začne zarůstat, takže to vypadá ještě…"
Kosmetická poradna (589)

Každá z vás je krásná. Jen některé vědí více "jak na to". Vstupte do kosmetické poradny a nechte si poradit. Společně tu krásku ve vás najdeme.
Odborní poradci: Kateřina Vitáková, Šárka Večerníková
Odpovědět na příspěvek
Redakce serveru nenese odpovědnost za obsah diskusních příspěvků čtenářů. Redakce si vyhrazuje právo mazat či zkracovat texty naplňující skutkovou podstatu trestného činu hanobení rasy, národa a přesvedčení, či příspěvky obsahující vulgární výrazy a urážky.
Chloupky na břiše :(
Milá Hanko, trápí mě ochlupení na břiše. Jednou jsem si chloupky oholila, čímž samozřejmě ztmavly a zesílily. Vždy, když si je oholím, tak mi tam zůstanou černé tečky a kolem pupíku mi to začne zarůstat, takže to vypadá ještě hůř, než samotné chloupky. Takže jsem si koupila odbarvovač na chloupky, ale vůbec to nepomohlo. Tak mi přítelkyně poradila, že ona si je odbarvuje normálním odbarvovačem na vlasy a nejenže to prý úžasně funguje, ještě jí přý chloupky za ta léta užívání výrazně zeslábly. Proto jsem se chtěla zeptat, zda-li můžu vlasový odbarvovač také použít (aby mě to nesežralo) a dále, jetli si mám koupit 10% nebo 12%. Jak dlouho myslíte, že to mám nechat působit? Děkuji a budu se těšit. Jituš :-)
Re: Chloupky na břiše :(
Ahoj Jitko,no upřímně odbarvovač na vlasy jsem na chloupky na těle nezkoušela,ale zkus si je nechat depilovat,to by mohlo pomoci a používej na mytí lufu,ta zabrání zarůstání

Nová buková postel + doprava zdarma slev

Kabir Bedi není jen Sandokan
Nákupy: Zařiďte si útulně minimalistickou kuchyň
Zahrada na lodi, která má čistit řeky
Pálivé kuře