Reklama

Přihlášení do soutěže (5)

kominík (9.7.2009 22:02): "Dobrý den, já jsem se teď přihlásila do soutěže "Prožijte beauty day". Chci jen upozornit, kdyby náhodou, připravte se, je mi již 61 let a kamarádce též ... Takže mládí dávno pryč a v důchodu už jsme. Nevěděla jsem, kam to…"

O Kafe.cz (6466)

Připomínky, nápady a dotazy ke Kafe.cz, k diskusním fórům a poradnám

Odpovědět na příspěvek

Ochrana proti spamovacím robotům. Odpovězte prosím na následující otázku: Kolik minut musí uběhnout, aby uběhla půlhodina?

Redakce serveru nenese odpovědnost za obsah diskusních příspěvků čtenářů. Redakce si vyhrazuje právo mazat či zkracovat texty naplňující skutkovou podstatu trestného činu hanobení rasy, národa a přesvedčení, či příspěvky obsahující vulgární výrazy a urážky.

Zobrazit diskusi do stromu | od nejnovějších
Žena kominík9.7.2009 22:02
kominík

Přihlášení do soutěže

Dobrý den, já jsem se teď přihlásila do soutěže "Prožijte beauty day". Chci jen upozornit, kdyby náhodou, připravte se, je mi již 61 let a kamarádce též ...

Takže mládí dávno pryč a v důchodu už jsme.

Nevěděla jsem, kam to napsat, vzkaz patří pořadatelům.

Zdravím

Žena administrator16.7.2009 15:46 Odpovědět
administrator

Re: Přihlášení do soutěže

Dobrý den,

v pravidlech žádné věkové omezení nepíšeme, tím se netrapte. ;-)

Žena kominík18.7.2009 22:19 Odpovědět
kominík

Tak to mi spadl kámen ze srdce, ale jestli se pak v případě naší výhry bude kadeřník a kosmetička tvářit tak jako ten smajlík ... nevím, nevím, moc nadšení v tom není.

Děkuji za odpověď.

Žena administrator19.7.2009 17:19 Odpovědět
administrator

Asi Vám nerozumím. Jest-li myslíte ";-)", dovolte mi Vás ujistit, že rozhodně jde o pozitivního, mrkajícího, smajlíka.

Žena kominík19.7.2009 18:24 Odpovědět
kominík

Tak to se omlouvám, to jsem pochopila já blbě.

Reklama

Reklama

Akční nabídky

Reklama