Kožené prodloužené sako. (10)
Marta (31.3.2010 12:41): "Ahojky, kde jste prosímvás koupili hezké prodloužené kožené sako po kolena? Také bych si nějaké ráda pořídila. Máte nějakou oblídenou konkrétní značku s kterou jste spokojené kterou by jste my mohli doporučit? Co tak vídám tak se…"
Móda (2572)
Oblékáte se podle toho co je právě trendy nebo máte svůj styl? Diskutujte o všem co se módy dotýká.
Odpovědět na příspěvek
Redakce serveru nenese odpovědnost za obsah diskusních příspěvků čtenářů. Redakce si vyhrazuje právo mazat či zkracovat texty naplňující skutkovou podstatu trestného činu hanobení rasy, národa a přesvedčení, či příspěvky obsahující vulgární výrazy a urážky.
Kožené prodloužené sako.
Ahojky, kde jste prosímvás koupili hezké prodloužené kožené sako po kolena? Také bych si nějaké ráda pořídila. Máte nějakou oblídenou konkrétní značku s kterou jste spokojené kterou by jste my mohli doporučit? Co tak vídám tak se prodloužená saka nosí hodně. Co myslíte vy? Děkuji za příspěvky k tomuto tématu.
Re: Kožené prodloužené sako.
Já jsem nakoupila u Kocmana - kožené oděvy, Koněvova 6, Praha 3. Šijou tam i na míru.
Jani, a jsi spokojená a jak jsou na tom cenově? U Kocmana sis koupila prodloužené kožené sako ke kolenům nebo něco jiného?
Já si tam koupila bundu do pasu - 4.000,- a manžel taky bundu 6.000. Jsme spokojení oba, ale už je to 2 roky. Můžeš si tam to sako nechat ušít, abys ho měla podle svých představ.
Jani já si představuji klasické kožené černé sako ke kolenům. Takové kožené sako dnes nosí poměrně hodně holek a žem tak jistě víš jaké mám na mysli.
Ty si asi žádné sako kupovat nechceš, chceš si o něm jen povídat. Třeba někoho lapíš.
Jani, kožené sako chci koupit nestojím jen o povídání si o saku, ale chci poradit kde koupit hezké prodloužené kožené sako.
Marto, já nám kožený černý 3/4 dabát(prodloužené sako) značky kara z obchoďáku na Zličíně a jsem sním spokojená.
Já jsem kdysi koupila nádherné úplně nové kožené sako po kolena z bazaru na netu za pár kaček a nosím ho do dnes. Někdy se poštěstí.

francouzský buldoček s p.p.

Kabir Bedi není jen Sandokan
Když se kuchyň převléká za obývák
Vaříme s vínem po staročesku
Zapečená jablka s tvarohem