Reklama

Kožené prodloužené sako. (10)

Marta (31.3.2010 12:41): "Ahojky, kde jste prosímvás koupili hezké prodloužené kožené sako po kolena? Také bych si nějaké ráda pořídila. Máte nějakou oblídenou konkrétní značku s kterou jste spokojené kterou by jste my mohli doporučit? Co tak vídám tak se…"

Móda (2572)

Oblékáte se podle toho co je právě trendy nebo máte svůj styl? Diskutujte o všem co se módy dotýká.

Odpovědět na příspěvek

Ochrana proti spamovacím robotům. Odpovězte prosím na následující otázku: Sobota je kolikátý den v týdnu?

Redakce serveru nenese odpovědnost za obsah diskusních příspěvků čtenářů. Redakce si vyhrazuje právo mazat či zkracovat texty naplňující skutkovou podstatu trestného činu hanobení rasy, národa a přesvedčení, či příspěvky obsahující vulgární výrazy a urážky.

Zobrazit diskusi do stromu | od nejnovějších
Marta (neregistrovaný)31.3.2010 12:41
Neregistrovaný uživatel

Kožené prodloužené sako.

Ahojky, kde jste prosímvás koupili hezké prodloužené kožené sako po kolena? Také bych si nějaké ráda pořídila. Máte nějakou oblídenou konkrétní značku s kterou jste spokojené kterou by jste my mohli doporučit? Co tak vídám tak se prodloužená saka nosí hodně. Co myslíte vy? Děkuji za příspěvky k tomuto tématu.

Jana (neregistrovaný)31.3.2010 15:31 Odpovědět
Neregistrovaný uživatel

Re: Kožené prodloužené sako.

Já jsem nakoupila u Kocmana - kožené oděvy, Koněvova 6, Praha 3. Šijou tam i na míru.

Marta (neregistrovaný)31.3.2010 20:09 Odpovědět
Neregistrovaný uživatel

Jani, a jsi spokojená a jak jsou na tom cenově? U Kocmana sis koupila prodloužené kožené sako ke kolenům nebo něco jiného?

Jana (neregistrovaný)1.4.2010 8:42 Odpovědět
Neregistrovaný uživatel

Já si tam koupila bundu do pasu - 4.000,- a manžel taky bundu 6.000. Jsme spokojení oba, ale už je to 2 roky. Můžeš si tam to sako nechat ušít, abys ho měla podle svých představ.

Marta (neregistrovaný)1.4.2010 11:39 Odpovědět
Neregistrovaný uživatel

Jani já si představuji klasické kožené černé sako ke kolenům. Takové kožené sako dnes nosí poměrně hodně holek a žem tak jistě víš jaké mám na mysli.

Jana (neregistrovaný)1.4.2010 12:41 Odpovědět
Neregistrovaný uživatel

Ty si asi žádné sako kupovat nechceš, chceš si o něm jen povídat. Třeba někoho lapíš.

Marta (neregistrovaný)1.4.2010 13:01 Odpovědět
Neregistrovaný uživatel

Jani, kožené sako chci koupit nestojím jen o povídání si o saku, ale chci poradit kde koupit hezké prodloužené kožené sako.

Lída (neregistrovaný)14.4.2010 16:02 Odpovědět
Neregistrovaný uživatel

Marto, já nám kožený černý 3/4 dabát(prodloužené sako) značky kara z obchoďáku na Zličíně a jsem sním spokojená.

Lenka (neregistrovaný)31.3.2010 20:47 Odpovědět
Neregistrovaný uživatel

Já jsem kdysi koupila nádherné úplně nové kožené sako po kolena z bazaru na netu za pár kaček a nosím ho do dnes. Někdy se poštěstí.

kocmankaja (neregistrovaný)23.5.2010 15:18 Odpovědět
Neregistrovaný uživatel

čau mimi

Reklama

Reklama

Akční nabídky

Reklama