Reklama

jake sukne nejradeji nosite holky? (16)

veronika (25.3.2010 21:37): "ja nejradeji nosim na jare nebo v zimne silonky a sukne,nejoblibenejsi dzinovou,pak mam cernou,a jeste asi dve mansestrakovy a jednu kozenou"

Móda (2572)

Oblékáte se podle toho co je právě trendy nebo máte svůj styl? Diskutujte o všem co se módy dotýká.

Odpovědět na příspěvek

Ochrana proti spamovacím robotům. Odpovězte prosím na následující otázku: Kolik minut musí uběhnout, aby uběhla půlhodina?

Redakce serveru nenese odpovědnost za obsah diskusních příspěvků čtenářů. Redakce si vyhrazuje právo mazat či zkracovat texty naplňující skutkovou podstatu trestného činu hanobení rasy, národa a přesvedčení, či příspěvky obsahující vulgární výrazy a urážky.

Zobrazit diskusi do stromu | od nejnovějších
veronika (neregistrovaný)25.3.2010 21:37
Neregistrovaný uživatel

jake sukne nejradeji nosite holky?

ja nejradeji nosim na jare nebo v zimne silonky a sukne,nejoblibenejsi dzinovou,pak mam cernou,a jeste asi dve mansestrakovy a jednu kozenou

Jana25 (neregistrovaný)26.3.2010 15:21 Odpovědět
Neregistrovaný uživatel

Re: jake sukne nejradeji nosite holky?

Já mám klasickou černou ke kolenům, spoustu obyč látkových s různým potiskem, šedou volánkovou a tmavě modrou džínovou. Chtěla bych si ale koupit ještě novou. Co se nosí?

Marta (neregistrovaný)26.3.2010 16:07 Odpovědět
Neregistrovaný uživatel

Já mám džínovou modrou a bílou černou a šedou koženou. Všechny sukně nad kolena. Pak mám ještě modré džínové šatičky nad kolena.

Linda (neregistrovaný)26.3.2010 17:34 Odpovědět
Neregistrovaný uživatel

Já mám hodně sukní, v teplém počasí nenosím nic jiného.

Takže mám několik klasických tmavých pouzdrovek ke kolenům, pak tvídové, hodně vyloženě letních ve světlých barvách - bílá, krémová, slonová kost, šampaňská, smetanová, svetle béžová.... Pak hodně s potiskem květin, to miluju. Pak vlastním jednu mini džínovou, ale tu moc nenosím, ostatně nenosím moc ani džíny.

A co teď letí? Určitě ten potisk květin, volánky, vzory mořského světa - aquamarin.

Ale nesmíš se řídit jen trendy, není to módní diktát, ale jen inspirace. Takže se musíš řídit i svojí postavou a stylem a celkovým typem osobnosti.

Sisa (neregistrovaný)29.3.2010 9:07 Odpovědět
Neregistrovaný uživatel

Já mám ráda sukně dlouhé až ke kotníkům nebo mini. Od obou mám spoustu kousků. Sukně pod kolena nebo do půl lýtek nenosím, připadá mi to usedlé a myslím, že mi ani nesluší.

Marta (neregistrovaný)29.3.2010 9:34 Odpovědět
Neregistrovaný uživatel

Sukni ke kotníkům nemám ani jednu. Jinak také nosím minisukně, ale né ty co sotva schovají zadek.

jana (neregistrovaný)29.3.2010 12:12 Odpovědět
Neregistrovaný uživatel

nenosím žádné, nesedí mi v pase...:(

Kopretinka (neregistrovaný)29.3.2010 17:00 Odpovědět
Neregistrovaný uživatel

Já mám taky tu klasiku a pak hodně barevné (červené, žluté, růžové), které kombinuju s neutrálním vrškem. Nosím je taky ke kolenům nebo lehce nad kolena - je to elegantní. Právě ty dlouhé až na zem mi přijdou dost usedlé.

Marta (neregistrovaný)29.3.2010 17:06 Odpovědět
Neregistrovaný uživatel

Sukně až na zem ny přijdou také usedlé. Většinou nosím sukně tak na dlaň nad kolena.

Žena agnes43730.3.2010 7:03 Odpovědět
agnes437

Já nosím delší černé sukně k lýtkům s rozparky.

Kvet.tinka (neregistrovaný)30.3.2010 23:04 Odpovědět
Neregistrovaný uživatel

Ahoj holky, jako baculka volím raději sukně po kolena. Krátká by vypadala nevkusně a v dlouhé bych měla asi pěknou ránu, protože jsem malinka :-) Ráda sleduju trendy, teď jsem třeba koukala na www.oblečeni-xxl.cz, zaobírají se typy pro baculky. Osobně sukně nejraději nosím na jaře a v létě, protože mi jsou nejpohodlnější. V zimě je moc nenosím, i když letos to bylo moderní.

Marie (neregistrovaný)31.3.2010 6:52 Odpovědět
Neregistrovaný uživatel

Nejraději nosím kostýmky se sukní nad kolena. Rovněž mám ráda kostkované sukně a občas si vezmu i džínovou minisukni.

Žena chocollate31.3.2010 11:53 Odpovědět
chocollate

no sukně moc nemusím.....spíš kratášky.....mam takový suprový....moje nejoblíbenější jsou džínový...lehce vyšisovaný s kšandama...jsou pohodlný a aspoň se nemusím hlídat, když se pro něco ohnu...:o))

květa (neregistrovaný)31.3.2010 12:19 Odpovědět
Neregistrovaný uživatel

Máš pravbu minisukně se musejí věčně hlídat obzvlášt při tom ohýbání.

Muž matroxx1.4.2010 14:09 Odpovědět
matroxx

Nosím rád-a všechny sukně, riflové, kožené i z lehkých materiálů a různých délek: mini, nad kolena, pod kolena i dlouhé až na zem. Nejraději mám dlouhé volánové nabírané sukně dlouhé skoro až na zem. Mám jednu bílou a jednu tmavou s kovově lesklou barvou. Cítím se v nich super a těším se až si v nich opět někdy vyrazím. Chtěl by jít někdo se mnou?;-)

Ivetka (neregistrovaný)17.6.2010 5:10 Odpovědět
Neregistrovaný uživatel

Já velmi ráda /rád/nosím sukně mírně pod kolena nebo až ke kotníkům a to i přiléhavé nebo i volnější ale všechny musí mít zip na zaúpnutí vzadu na zadečku i co mám kalhoty tak mají zip vzadu.Také ráda nosím šaty i ty musí mít zip na zapnutí vzadu.

Reklama

Reklama

Akční nabídky

Reklama