Reklama

Mini-midi-maxi (3)

Radana (5.6.2010 23:20): "Vzpomínáte dámy na polovinu 70.let, kdy končila éra minisukní a prakticky všechny jsme začaly nosit sukně pod kolena (tzv.midi). Jak rychle jste tenkrát na tuhle změnu reagovaly, já v té době byla na střední škole a pamatuji si,…"

Móda (2572)

Oblékáte se podle toho co je právě trendy nebo máte svůj styl? Diskutujte o všem co se módy dotýká.

Odpovědět na příspěvek

Ochrana proti spamovacím robotům. Odpovězte prosím na následující otázku: Kolik nohou má člověk?

Redakce serveru nenese odpovědnost za obsah diskusních příspěvků čtenářů. Redakce si vyhrazuje právo mazat či zkracovat texty naplňující skutkovou podstatu trestného činu hanobení rasy, národa a přesvedčení, či příspěvky obsahující vulgární výrazy a urážky.

Zobrazit diskusi do stromu | od nejnovějších
Radana (neregistrovaný)5.6.2010 23:20
Neregistrovaný uživatel

Mini-midi-maxi

Vzpomínáte dámy na polovinu 70.let, kdy končila éra minisukní a prakticky všechny jsme začaly nosit sukně pod kolena (tzv.midi). Jak rychle jste tenkrát na tuhle změnu reagovaly, já v té době byla na střední škole a pamatuji si, že to bylo užasně překotné, během jednoho roku vše se prodlužovalo a mini úplně zatracovaly. Zavzpomínejte.

Danda (neregistrovaný)7.6.2010 6:30 Odpovědět
Neregistrovaný uživatel

Re: Mini-midi-maxi

Všechny ženy rázem zestárly o 20 let.

Kája (neregistrovaný)7.6.2010 8:27 Odpovědět
Neregistrovaný uživatel

Re: Mini-midi-maxi

Nepamatuju se. Zrovna jsem se narodila. Takže já v té době potřebovala dupačky.

Reklama

Reklama

Akční nabídky

Reklama