Reklama

mravenci (4)

zuzka (24.1.2010 11:41): "ahoj,v zimním období se vždy u nás doma objeví mravenci.Denně vytírám,aby na zemi nezůstal ani drobeček a přesto vždy vylezou. Nevíte co s nimi. ice používám Biolit,ale přeci jen ten zápach mi vadí.Děkuji za každou radu"

Domov a bydlení (513)

Interiéry, nábytek a zařizování domácnosti, kuchyně, koupelny, domácí spotřebiče, financování koupě bytu nebo stavby.

Odpovědět na příspěvek

Ochrana proti spamovacím robotům. Odpovězte prosím na následující otázku: Kolik minut musí uběhnout, aby uběhla půlhodina?

Redakce serveru nenese odpovědnost za obsah diskusních příspěvků čtenářů. Redakce si vyhrazuje právo mazat či zkracovat texty naplňující skutkovou podstatu trestného činu hanobení rasy, národa a přesvedčení, či příspěvky obsahující vulgární výrazy a urážky.

Zobrazit diskusi do stromu | od nejnovějších
zuzka (neregistrovaný)24.1.2010 11:41
Neregistrovaný uživatel

mravenci

ahoj,v zimním období se vždy u nás doma objeví mravenci.Denně vytírám,aby na zemi nezůstal ani drobeček a přesto vždy vylezou. Nevíte co s nimi. ice používám Biolit,ale přeci jen ten zápach mi vadí.Děkuji za každou radu

eva (neregistrovaný)2.2.2010 21:41 Odpovědět
Neregistrovaný uživatel

Re: mravenci

Jo, tak to Ti muzu poradit. Neudelas s tim nic. Jakmile se venku otepli, tak zase odejdou. Jedinou variantou je mit uplne desinfikovany byt, ale to je nemozne, protoze bys opravdu travila kazdy den uklizenim. Ted je ale otazkou, jake mravence mas. Na ty male cukerne existuje prostredek, ale musis mit trpelivost a na ty velke nezabira nic. Biolitem se nezatezuj, akorat opruzuje ovzdusi kolem sebe.

máca (neregistrovaný)14.4.2010 14:53 Odpovědět
Neregistrovaný uživatel

Zuzko, vyzkoušej nakrájený čestvý kořenový celer posypaný skořicí.Tuto dobrotu vždy nastražím jak začínají vylézat a vůně z celeru a skořice je odpuzuje.Nástrahy dávám do maliké misečky nebo kelímku.Funguje to vyzkoušej.

Jitka (neregistrovaný)14.4.2010 17:06 Odpovědět
Neregistrovaný uživatel

U nás jsou asi jiní mravenci. Ti naopak vylézají když se oteplí a v zimě je od nich pokoj. Na ně mi zabírají lístky i celé stonky máty, které položím tam, kde se objevují. Máta je odpuzuje i když je už suchá ale za čas se musí vyměnit.

Reklama

Reklama

Akční nabídky

Reklama