Dolce gusto (20)
Kávařka (14.5.2009 23:11): "Ahoj všem chtěla bych si koupit kávovar Dolce gusto,ale jelikož jeho cena není zrovna malá včetně kapslí do něj chci se zeptat jaké s ním máte zkušenosti dobré nebo špatné?"
Domov a bydlení (511)
Interiéry, nábytek a zařizování domácnosti, kuchyně, koupelny, domácí spotřebiče, financování koupě bytu nebo stavby.
Odpovědět na příspěvek
Redakce serveru nenese odpovědnost za obsah diskusních příspěvků čtenářů. Redakce si vyhrazuje právo mazat či zkracovat texty naplňující skutkovou podstatu trestného činu hanobení rasy, národa a přesvedčení, či příspěvky obsahující vulgární výrazy a urážky.
Dolce gusto
Ahoj všem chtěla bych si koupit kávovar Dolce gusto,ale jelikož jeho cena není zrovna malá včetně kapslí do něj chci se zeptat jaké s ním máte zkušenosti dobré nebo špatné?
Re: Dolce gusto
Ahoj, Dolce Gusto mám jeden měsíc a jsem více než spokojená. Kávičky z něj miluju, i celá moje rodina. Jen doporučuji. Nejvíce máme rádi Latte a Chococino. Mňam. :-)
Já s Dolce Gustem spokojená nejsem. Stejně tak další dva lidé, kteří si ho v mém okolí koupily. Je dost poruchový, nápoje nejsoou moc teplé.
Já jsem spokojená moc, káva je opravdu výborná. Jediný problém je na malém městě sehnat kapsle.
já jsem o Dolce gusto také uvažovala, ale nakonec zvítězil klasický pressovač, kafčo si udělám podle chuti a stojí rozhodně míň než ty kapsle. Jen se, pravda, člověk musí to kafe naučit dělat a najít takový, který mu bude chutnat nejvíc :D
Já mám dolce gusto už od vánoc a neměla jsem jediný problém. Kávička je výborná, stejně tak jako čokoláda nebo ledová káva, takže určitě soporučuji!!!!!![]()
Příprava je úplně jednoduchá, většina káv se dělá ze dvou kapslí - mléko + káva. Já nedám dopustit na laté a capuccino. Fakt výborné, úplně jako v kavárně :-)
Musím souhlasit s většinou čtenářek, ktereé zde vyjádřily svůj kladný názor, káva je z Dolce gusta výborná, capuccino má hezkou pěnu, káva je příjemně silná s příjemným aroma, a s tou cenou? uvažtě, půjdete někam na kávu za 40kč nebo si za 7kč uděláte kávu doma, přátelům atd ve srovnatelné kvalitě?
Aneto naučte se počítat.Kde jste byla na té ceně 7Kč za kapsli.Do dolce gusta stojí podstatně víc.Simka
Krabice kapslí se ve slevě dá sehnat za 99 Kč, kapslí je tam 16 - cena jedné je tedy 6,20 Kč. Tak nevím kdo by se měl učit počítat :-)
Tento presovar ma malo baru na to aby delal dobre presso, mozna ze je dobry tak na cokoladu. Dobre presso se rozhodne nedela z kapsli. Kupte si pressovar s minimalne 15 bar a pak si pochutnate na dobrem pressu.
Ten novější model DG má tlak 15 bar a z originálních kapslí se OPRAVDU udělá výborná, kvalitní káva. Mám ho doma, Alena asi ne, každopádně obě máme svůj názor. Já vřele doporučuji, chutově se vyrovná kávě v kavárně. Nehledě na to, že příprava je velice rychlá, žádný nepořádek a naprosto snadná obsluha. Jediné mínus je cena kapslí, ale dostupné jsou v každém supermarketu (billa, tesco). Vybrala jsem si jej jako dárek k narozeninám, nic jiného mě nenapadalo a byl to pro mě "Kauf desetiletí" :) jsem opravdu nadšená !
Já presso nepiju, takže je mi to fuk. Capuccino i Laté jsou vynikající a srovnatelné s kávou v kavárně a jsem ráda, že si je můžu dát v pohodlí a klidu domova.
Ahoj, také jsem si jej chtěla koupit a odradila mě cena kapslí, ale dostala jsem jej k narozeninám a od té doby na něj nedám dopustit. Sice vyjde doma kafčo dráž, ale opravdu je vynikájící a furt je levnější než někde v kavárně.
Mám presovač DeLonghi tlak15 barů a jsem s ním spokojená. Je na mletou kávu.
Kamarádka mi říkala, že mají na kapsle v práci a je to dost drahé. Když si dala kafe u nás, říkala, že jí chutná jako v práci z kapslí. Udělá krásnou pěnu a chuťově je opravdu dobré.
Obsluha je jednoduchá a nezabere tolik místa jako dolce gusto.
no... nemám ho doma a jsem ráda, málem jsem podle mého názoru udělala blbost když jsem ho chtěla koupit. Prodavačky a propagátorky DOLCE GUSTO jsem se ptala jaký je rozdíl v tom, když si kávu koupíte v sáčku někde v obchodě a doma jí zalejete vodou oproti DOLCE GUSTu... nebyla schopná odpovědět, tak jsem odešla....
Já bych ti to rozhodně nedoporučovala, staneš se otrokem jediné společnosti a při výběru kávy nebudeš mít možnost volby, což je docela velké omezení. Nakonec tě vyjde i finančně lépe normální presovač. ![]()
dobry den chtěla bych se zeptat ktera kapsle se dava prvni u cappuccino ice...dekuji za odpověd..
Na každé krabičce je to namalované. Ice capuccino jsem ještě neměla, ale u normálního se dává prvně mléko.
Ahoj Dolce gusto mám černé barvy model KP 210025 a jsem sním velice spokojený běchem 6 měsíců používání, se mi ještě neucpala jehla. Všechny kávové nápoje jsou dobré jen čaj od Neste jsem ještě neměl ale v K+B elektru koupíš kapsle za 99,- kč Ahoj.

Byt, Prostějov, Krapkova

Kabir Bedi není jen Sandokan
Nákupy: Zařiďte si útulně minimalistickou kuchyň
Zahrada na lodi, která má čistit řeky
Pálivé kuře