Reklama

Dolce gusto (20)

Kávařka (14.5.2009 23:11): "Ahoj všem chtěla bych si koupit kávovar Dolce gusto,ale jelikož jeho cena není zrovna malá včetně kapslí do něj chci se zeptat jaké s ním máte zkušenosti dobré nebo špatné?"

Domov a bydlení (511)

Interiéry, nábytek a zařizování domácnosti, kuchyně, koupelny, domácí spotřebiče, financování koupě bytu nebo stavby.

Odpovědět na příspěvek

Ochrana proti spamovacím robotům. Odpovězte prosím na následující otázku: Kolik dní má týden?

Redakce serveru nenese odpovědnost za obsah diskusních příspěvků čtenářů. Redakce si vyhrazuje právo mazat či zkracovat texty naplňující skutkovou podstatu trestného činu hanobení rasy, národa a přesvedčení, či příspěvky obsahující vulgární výrazy a urážky.

Zobrazit diskusi do stromu | od nejnovějších
Kávařka (neregistrovaný)14.5.2009 23:11
Neregistrovaný uživatel

Dolce gusto

Ahoj všem chtěla bych si koupit kávovar Dolce gusto,ale jelikož jeho cena není zrovna malá včetně kapslí do něj chci se zeptat jaké s ním máte zkušenosti dobré nebo špatné?

Kateřina Šimková (neregistrovaný)27.5.2009 16:19 Odpovědět
Neregistrovaný uživatel

Re: Dolce gusto

Ahoj, Dolce Gusto mám jeden měsíc a jsem více než spokojená. Kávičky z něj miluju, i celá moje rodina. Jen doporučuji. Nejvíce máme rádi Latte a Chococino. Mňam. :-)

Pavla (neregistrovaný)2.7.2009 10:20 Odpovědět
Neregistrovaný uživatel

Já s Dolce Gustem spokojená nejsem. Stejně tak další dva lidé, kteří si ho v mém okolí koupily. Je dost poruchový, nápoje nejsoou moc teplé.

Dansy (neregistrovaný)2.7.2009 14:37 Odpovědět
Neregistrovaný uživatel

Já jsem spokojená moc, káva je opravdu výborná. Jediný problém je na malém městě sehnat kapsle.

Eli (neregistrovaný)3.7.2009 8:58 Odpovědět
Neregistrovaný uživatel

já jsem o Dolce gusto také uvažovala, ale nakonec zvítězil klasický pressovač, kafčo si udělám podle chuti a stojí rozhodně míň než ty kapsle. Jen se, pravda, člověk musí to kafe naučit dělat a najít takový, který mu bude chutnat nejvíc :D

Žena pinkyska3.7.2009 9:55 Odpovědět
pinkyska

Já mám dolce gusto už od vánoc a neměla jsem jediný problém. Kávička je výborná, stejně tak jako čokoláda nebo ledová káva, takže určitě soporučuji!!!!!:-)

Dansy (neregistrovaný)3.7.2009 11:05 Odpovědět
Neregistrovaný uživatel

Příprava je úplně jednoduchá, většina káv se dělá ze dvou kapslí - mléko + káva. Já nedám dopustit na laté a capuccino. Fakt výborné, úplně jako v kavárně :-)

Aneta (neregistrovaný)3.7.2009 12:04 Odpovědět
Neregistrovaný uživatel

Musím souhlasit s většinou čtenářek, ktereé zde vyjádřily svůj kladný názor, káva je z Dolce gusta výborná, capuccino má hezkou pěnu, káva je příjemně silná s příjemným aroma, a s tou cenou? uvažtě, půjdete někam na kávu za 40kč nebo si za 7kč uděláte kávu doma, přátelům atd ve srovnatelné kvalitě?

Anete (neregistrovaný)23.3.2010 9:34 Odpovědět
Neregistrovaný uživatel

Aneto naučte se počítat.Kde jste byla na té ceně 7Kč za kapsli.Do dolce gusta stojí podstatně víc.Simka

shiba (neregistrovaný)22.4.2010 16:35 Odpovědět
Neregistrovaný uživatel

Krabice kapslí se ve slevě dá sehnat za 99 Kč, kapslí je tam 16 - cena jedné je tedy 6,20 Kč. Tak nevím kdo by se měl učit počítat :-)

alena (neregistrovaný)20.7.2009 14:47 Odpovědět
Neregistrovaný uživatel

Tento presovar ma malo baru na to aby delal dobre presso, mozna ze je dobry tak na cokoladu. Dobre presso se rozhodne nedela z kapsli. Kupte si pressovar s minimalne 15 bar a pak si pochutnate na dobrem pressu.

Alicia (neregistrovaný)21.7.2009 8:46 Odpovědět
Neregistrovaný uživatel

Ten novější model DG má tlak 15 bar a z originálních kapslí se OPRAVDU udělá výborná, kvalitní káva. Mám ho doma, Alena asi ne, každopádně obě máme svůj názor. Já vřele doporučuji, chutově se vyrovná kávě v kavárně. Nehledě na to, že příprava je velice rychlá, žádný nepořádek a naprosto snadná obsluha. Jediné mínus je cena kapslí, ale dostupné jsou v každém supermarketu (billa, tesco). Vybrala jsem si jej jako dárek k narozeninám, nic jiného mě nenapadalo a byl to pro mě "Kauf desetiletí" :) jsem opravdu nadšená !

Dansy (neregistrovaný)12.5.2010 11:04 Odpovědět
Neregistrovaný uživatel

Já presso nepiju, takže je mi to fuk. Capuccino i Laté jsou vynikající a srovnatelné s kávou v kavárně a jsem ráda, že si je můžu dát v pohodlí a klidu domova.

Martina (neregistrovaný)20.7.2009 18:25 Odpovědět
Neregistrovaný uživatel

Ahoj, také jsem si jej chtěla koupit a odradila mě cena kapslí, ale dostala jsem jej k narozeninám a od té doby na něj nedám dopustit. Sice vyjde doma kafčo dráž, ale opravdu je vynikájící a furt je levnější než někde v kavárně.

1kopretina (neregistrovaný)25.3.2010 17:27 Odpovědět
Neregistrovaný uživatel

Mám presovač DeLonghi tlak15 barů a jsem s ním spokojená. Je na mletou kávu.

Kamarádka mi říkala, že mají na kapsle v práci a je to dost drahé. Když si dala kafe u nás, říkala, že jí chutná jako v práci z kapslí. Udělá krásnou pěnu a chuťově je opravdu dobré.

Obsluha je jednoduchá a nezabere tolik místa jako dolce gusto.

Martina (neregistrovaný)13.4.2010 14:09 Odpovědět
Neregistrovaný uživatel

no... nemám ho doma a jsem ráda, málem jsem podle mého názoru udělala blbost když jsem ho chtěla koupit. Prodavačky a propagátorky DOLCE GUSTO jsem se ptala jaký je rozdíl v tom, když si kávu koupíte v sáčku někde v obchodě a doma jí zalejete vodou oproti DOLCE GUSTu... nebyla schopná odpovědět, tak jsem odešla....

Žena jancapletka10.5.2010 11:11 Odpovědět
jancapletka

Já bych ti to rozhodně nedoporučovala, staneš se otrokem jediné společnosti a při výběru kávy nebudeš mít možnost volby, což je docela velké omezení. Nakonec tě vyjde i finančně lépe normální presovač. ;-)

kamila (neregistrovaný)28.5.2010 14:17 Odpovědět
Neregistrovaný uživatel

dobry den chtěla bych se zeptat ktera kapsle se dava prvni u cappuccino ice...dekuji za odpověd..

Dansy (neregistrovaný)28.5.2010 14:35 Odpovědět
Neregistrovaný uživatel

Na každé krabičce je to namalované. Ice capuccino jsem ještě neměla, ale u normálního se dává prvně mléko.

Jiří Viktora (neregistrovaný)26.8.2010 9:57 Odpovědět
Neregistrovaný uživatel

Ahoj Dolce gusto mám černé barvy model KP 210025 a jsem sním velice spokojený běchem 6 měsíců používání, se mi ještě neucpala jehla. Všechny kávové nápoje jsou dobré jen čaj od Neste jsem ještě neměl ale v K+B elektru koupíš kapsle za 99,- kč Ahoj.

Reklama

Reklama

Akční nabídky

Reklama