Skinhome - má někdo zkušenost? (4)
yomane (10.5.2010 14:40): "Rád bych nakoupil samolepky na zeď na internetovém obchodu www.skinhome.cz, ale spustili teprve nedávno a nikde se nemůžu dočíst, jak na tom jsou s kvalitou. Poradíte? Případně nějaký jiný e-shop, který je prověřený. Díky"
Domov a bydlení (513)
Interiéry, nábytek a zařizování domácnosti, kuchyně, koupelny, domácí spotřebiče, financování koupě bytu nebo stavby.
Odpovědět na příspěvek
Redakce serveru nenese odpovědnost za obsah diskusních příspěvků čtenářů. Redakce si vyhrazuje právo mazat či zkracovat texty naplňující skutkovou podstatu trestného činu hanobení rasy, národa a přesvedčení, či příspěvky obsahující vulgární výrazy a urážky.
Skinhome - má někdo zkušenost?
Rád bych nakoupil samolepky na zeď na internetovém obchodu www.skinhome.cz, ale spustili teprve nedávno a nikde se nemůžu dočíst, jak na tom jsou s kvalitou. Poradíte? Případně nějaký jiný e-shop, který je prověřený. Díky
Re: Skinhome - má někdo zkušenost?
Já jsem nechtěla utácet za drahé tapety, tak jsem si koupila tempery a na zeď jsem si nakreslila obrazce. Všem se to líbí a teď budu ještě kreslit tetám a jedné známé..A to nejsem žádný borec v kreslení ;)
Re: Skinhome - má někdo zkušenost?
Já jsem hrozně toužila po dekoraci na zeď.Měla jsem ale obavy, že nezvládnu lepení na zeď, tak jsem nejprv koupila ty levné ze Supermarketu.Po 2 dnech mi ze zdi spadli.Byli barevné.Pak jsem se podívala na Aukro.cz - Dům a zahrada a tam pod nickem Hanimira jsem si koupila takového roztomilého pejska-černobílého.Drží to dodnes, stál sice něco kolem 300,- Kč,ale jsem z toho nadšená.Paní dělá i velké plochy a možná i to, co si vymyslíte.Nedělám ji reklamu, ale pejsek se všem líbí.Nelepit na mokré zdi-v mokrých chalupách,chatách.

Kočárek konbinace Bébécar Racer ST

Kabir Bedi není jen Sandokan
Když se kuchyň převléká za obývák
Vaříme s vínem po staročesku
Zapečená jablka s tvarohem