Reklama

Skinhome - má někdo zkušenost? (4)

yomane (10.5.2010 14:40): "Rád bych nakoupil samolepky na zeď na internetovém obchodu www.skinhome.cz, ale spustili teprve nedávno a nikde se nemůžu dočíst, jak na tom jsou s kvalitou. Poradíte? Případně nějaký jiný e-shop, který je prověřený. Díky"

Domov a bydlení (513)

Interiéry, nábytek a zařizování domácnosti, kuchyně, koupelny, domácí spotřebiče, financování koupě bytu nebo stavby.

Odpovědět na příspěvek

Ochrana proti spamovacím robotům. Odpovězte prosím na následující otázku: Kolik dní má týden?

Redakce serveru nenese odpovědnost za obsah diskusních příspěvků čtenářů. Redakce si vyhrazuje právo mazat či zkracovat texty naplňující skutkovou podstatu trestného činu hanobení rasy, národa a přesvedčení, či příspěvky obsahující vulgární výrazy a urážky.

Zobrazit diskusi do stromu | od nejnovějších
yomane (neregistrovaný)10.5.2010 14:40
Neregistrovaný uživatel

Skinhome - má někdo zkušenost?

Rád bych nakoupil samolepky na zeď na internetovém obchodu www.skinhome.cz, ale spustili teprve nedávno a nikde se nemůžu dočíst, jak na tom jsou s kvalitou. Poradíte? Případně nějaký jiný e-shop, který je prověřený. Díky

Muž mowla10.5.2010 14:56 Odpovědět
mowla

Re: Skinhome - má někdo zkušenost?

A k čemu to potřebuješ???

:-)

eva (neregistrovaný)20.7.2010 11:41 Odpovědět
Neregistrovaný uživatel

Já jsem nechtěla utácet za drahé tapety, tak jsem si koupila tempery a na zeď jsem si nakreslila obrazce. Všem se to líbí a teď budu ještě kreslit tetám a jedné známé..A to nejsem žádný borec v kreslení ;)

Viera (neregistrovaný)10.5.2010 20:26 Odpovědět
Neregistrovaný uživatel

Já jsem hrozně toužila po dekoraci na zeď.Měla jsem ale obavy, že nezvládnu lepení na zeď, tak jsem nejprv koupila ty levné ze Supermarketu.Po 2 dnech mi ze zdi spadli.Byli barevné.Pak jsem se podívala na Aukro.cz - Dům a zahrada a tam pod nickem Hanimira jsem si koupila takového roztomilého pejska-černobílého.Drží to dodnes, stál sice něco kolem 300,- Kč,ale jsem z toho nadšená.Paní dělá i velké plochy a možná i to, co si vymyslíte.Nedělám ji reklamu, ale pejsek se všem líbí.Nelepit na mokré zdi-v mokrých chalupách,chatách.

Reklama

Reklama

Akční nabídky

Reklama